Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Ja ne sfakjam kako lani Bane bil najdobr desen bek u ligata koga i da mu go pustevme Bubo Karov a.k.a Cacko ke go pretrcase.
Covekot treba da se prekomanduva vo cb godinava inace ke pregori.Star e vekje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Трипие од Барнли, не беше лев бек, или ја сум сонуел нешто?
Инаку, во контекст на муабетот Иванивиќ - Белерин и кој е подобар, Белерин треба да наваса искуство какво што има Бане, а дефинитивно е огромен потенцијал. И дефинитивно има поголема брзина. Менталните карактеристики се тие кои му се посилна страна на Бане.
Кога веќе спомнавме десни бекови, го гледав Дармиан за Јунајтед, одличен играч е, заедно со Лук Шо, Јунајтед на бековските позиции добива играчи кои пред се многу брзи, заедно со добрата техничка способност на останатите играчи, очекувам Јунајтед оваа сезона многу да форсираат игра по страните, со тоа што бековите многу често ќе прават over-lap, односно ќе проигруваат со еден-два додавања за веднаш потоа да претрчуваат напред и да нафрлуваат во шеснаесетник.

H

HoT IcE

Гостин
Ивановиќ имаше просечна сезона со неколку лоши утакмици.

W

wicked_1

Гостин
Ти си ставил во глава дека се одлични и неможе да се докажува со тебе, прво велиш каде и да биле покажале ист квалитет а Пеп ова му е веќе втор клуб кога осети дека е лабава работа во Барселона ја збриша на прва демек неможел повеќе му требало одмор, Анчелоти за 20 години има освоено дури 3 неверојатни лигашки титули и ти викаш бил одличен, што е тогаш Фергусон, инаку за во времето во Челси знам втората сезона како го пцуевме посебно фантомот кога беше активен бидејќи неможеше ништо да смени во играта, а играчите се понашаа како мртваци, така да Анчелоти за мене е само добар тренер и ништо повеќе...
Не пишам напамет јас, ти пробуваш да импровизираш.

Како прво напамет тврдење ти беше дека Барса под Рајкард и Барса под Пеп играле ист фудбал. Кој и да ги прател Барса од 2005-2008ма ќе се изнасмее на оваа.
Роналдињо-Ето-Жили/Анри, не е исто што и Чави-Меси-Иниеста, различни позиции, различен систем.
Не ги читам до толку медиумските шпекулации и изјави на тренери, ТМЗ новинари и слично, досадни ми се. Гуардиола успеа пост-Роналдињо да склопи една од најдоминантните фудбалски екипи досеа. Баерн под него, и денеска е у топ 3 екипи моментално.
Пак ќе се повторам, јбга. Анчелоти не е 20 години тренер на една врвна екипа, за 8 години у Милан освојува лига , на среќа 2 ЛШ и неколку купови, само вака гледано од еден Венгер на пример двапати поголем успех има.
Иде у Челси во најконкурентната лига одма освојува три трофеи меѓу кои и лига со рекорден број на голови.
Иде у ПСЖ на пола сезона завршува второ место, наредната освојува Лига, и игра четврт-финале каде изгуби од Барса поради гол у гости.
Реал, исто пак среќа, уште прва сезона на среќа освои ЛШ, купови, суперкупови итн..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
На Ди Матео ЛШ-то е освоено на среќа а на Анчелоти не би рекол али ајде секој со своите размислувања :Д

W

wicked_1

Гостин
На Ди Матео ЛШ-то е освоено на среќа а на Анчелоти не би рекол али ајде секој со своите размислувања :Д
а за ЛШ кажав дека е добар во куп натпреварите каде што сите тренери се согласуваат дека ти треба голема доза на среќа, така да за мене Анчелоти е далеку од одличен тренер
лш го споредува со куп натпревари, како да се игра ол ин една утакмица

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега ти се кења? Чекај кога ќе помине прво коло и кој и да киксне ќе го јаде реметот, па тоа ќе биде за подкакнување :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Сега ти се кења? Чекај кога ќе помине прво коло и кој и да киксне ќе го јаде реметот, па тоа ќе биде за подкакнување :D
Брат бар јаде ремет, тука цело време муабети што немаат врска со премиер лигата, дај земете отворете си тема за тренери (а мислам и дека има отворено веќе) и шибајте таму. Ме боли курот Бенитез дали бил добар тренер или не бил...и Анчелоти што освоил.. Да беа тука, океј ќе правиме муабет. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат бар јаде ремет, тука цело време муабети што немаат врска со премиер лигата, дај земете отворете си тема за тренери (а мислам и дека има отворено веќе) и шибајте таму. Ме боли курот Бенитез дали бил добар тренер или не бил...и Анчелоти што освоил.. Да беа тука, океј ќе правиме муабет. :)
@Malcolm van den Сабаховић @RickyLFC9

РекоФ јас ама не....

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
нека се полнат страници бе :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom