Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пишам напамет јас, ти пробуваш да импровизираш.Ти си ставил во глава дека се одлични и неможе да се докажува со тебе, прво велиш каде и да биле покажале ист квалитет а Пеп ова му е веќе втор клуб кога осети дека е лабава работа во Барселона ја збриша на прва демек неможел повеќе му требало одмор, Анчелоти за 20 години има освоено дури 3 неверојатни лигашки титули и ти викаш бил одличен, што е тогаш Фергусон, инаку за во времето во Челси знам втората сезона како го пцуевме посебно фантомот кога беше активен бидејќи неможеше ништо да смени во играта, а играчите се понашаа како мртваци, така да Анчелоти за мене е само добар тренер и ништо повеќе...
Да бе, сега проверив, нешто сум се збунуел.^Си сонувал.![]()
На Ди Матео ЛШ-то е освоено на среќа а на Анчелоти не би рекол али ајде секој со своите размислувања :Д
лш го споредува со куп натпревари, како да се игра ол ин една утакмицаа за ЛШ кажав дека е добар во куп натпреварите каде што сите тренери се согласуваат дека ти треба голема доза на среќа, така да за мене Анчелоти е далеку од одличен тренер
Брат бар јаде ремет, тука цело време муабети што немаат врска со премиер лигата, дај земете отворете си тема за тренери (а мислам и дека има отворено веќе) и шибајте таму. Ме боли курот Бенитез дали бил добар тренер или не бил...и Анчелоти што освоил.. Да беа тука, океј ќе правиме муабет.Сега ти се кења? Чекај кога ќе помине прво коло и кој и да киксне ќе го јаде реметот, па тоа ќе биде за подкакнување![]()

Брат бар јаде ремет, тука цело време муабети што немаат врска со премиер лигата, дај земете отворете си тема за тренери (а мислам и дека има отворено веќе) и шибајте таму. Ме боли курот Бенитез дали бил добар тренер или не бил...и Анчелоти што освоил.. Да беа тука, океј ќе правиме муабет.![]()
Брат бар јаде ремет, тука цело време муабети што немаат врска со премиер лигата, дај земете отворете си тема за тренери (а мислам и дека има отворено веќе) и шибајте таму. Ме боли курот Бенитез дали бил добар тренер или не бил...и Анчелоти што освоил.. Да беа тука, океј ќе правиме муабет.![]()