- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.839
- Поени од реакции
- 70.776
#ХуморТуморШтоБиРеклеОние
Да го напуштам форумов дур ти помине периодов?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
#ХуморТуморШтоБиРеклеОние

Абе ајде, владеел хаос. Да беше малце паметен Бенитез и да продолжеше по стапките на Мурињо, ко Алегри коа го наследи Конте, и со истиот тим да продолжи кај што застана Жозе да си освоеше првенство и куп многу по друго ќе му тргнеше кариерата. Ја сум сигурен дека следната сезона Морати ќе му донесеше играчи... ама не, комплексот наречен Жозе Мурињо проработе и келнерот почна со глупостите, почна да работи тотално спротивно од тоа што тимот го знаеше. Еј наредил све што е од Мур да се тргне од просториите, забранил да се спомнува Мурџо во клубот. Теташе инает ко да не знаеше колку Морати е слаб на Му. Бени сам си е крив за фијаското кај нас. Толку.А јас кај викам дека нема кривица он?
Бил тврдоглав и праел грешки али не е он толку лош тренер колку што тогаш во Интер владеел хаос.
Сам си викаш дека и управата има грешки.
Јас не го величам Бенитез али не е толку лош ко шо го праите.
Еве за крај ако ти е полесно и јас да му ја ебам крофната и таа жената сува ко гранка.
Он им налупа богати договори на Милито, Маикон, Ето.Нели Интер сезоната по треблот прикажа рекордни финансиски загуби од некаде 60-70 милиони? Да не навлагам во дискусијата, ова ми е во врска со тоа дека Морати ќе му донесел играчи на Бенитез. Јас мислам тешко да испаднеше вака, мораше да почне да се ослободува Интер од најплатените играчи за брзо а не па да донесе WC засилувања.

Во Примера.
Старци со 30+ години изиграле 50 утакмици на врвно ниво, се потрошиле максимално, освоиле се, и се чудиш како после се повредувале и како се истишиле? Чуди сеА како тие свемирски играчи сезоната пред тоа изиграа 50 утакмици без ниедна повреда? Како така одеднаш за 2 месеци остареа и почнаа да кинат мускули и да летаат колена?
Ти мускул да му скинеш на играч на припреми треба у главата да си малце настинат.

Да освои сега Пеп тројна со Баерн па да си оди, и да го наследи Мурињо во Баерн. Сигурно Мурињо ќе продолжи со истиот тим, и истата физолофија да ја тера. Тики така ќе игра Мурињо. Еби се беАбе ајде, владеел хаос. Да беше малце паметен Бенитез и да продолжеше по стапките на Мурињо, ко Алегри коа го наследи Конте, и со истиот тим да продолжи кај што застана Жозе да си освоеше првенство и куп многу по друго ќе му тргнеше кариерата. Ја сум сигурен дека следната сезона Морати ќе му донесеше играчи... ама не, комплексот наречен Жозе Мурињо проработе и келнерот почна со глупостите, почна да работи тотално спротивно од тоа што тимот го знаеше. Еј наредил све што е од Мур да се тргне од просториите, забранил да се спомнува Мурџо во клубот. Теташе инает ко да не знаеше колку Морати е слаб на Му. Бени сам си е крив за фијаското кај нас. Толку.
Така е во право си, ништо не го спасуваше Интер тогаш. Остај ти што ти зборуваат закрепостените ИнтерашиНели Интер сезоната по треблот прикажа рекордни финансиски загуби од некаде 60-70 милиони? Да не навлагам во дискусијата, ова ми е во врска со тоа дека Морати ќе му донесел играчи на Бенитез. Јас мислам тешко да испаднеше вака, мораше да почне да се ослободува Интер од најплатените играчи за брзо а не па да донесе WC засилувања.
, еве од денешен аспект се гледа тоа. Четири сезони по ред поминати во просек со 7мо место. Во Серија А каква што не се памети.Дијаметрално спротивни тренери се Пеп и Му. Пеп има своја филозофија тешко дека некој друг би го ископирал.Да освои сега Пеп тројна со Баерн па да си оди, и да го наследи Мурињо во Баерн. Сигурно Мурињо ќе продолжи со истиот тим, и истата физолофија да ја тера. Тики така ќе игра Мурињо. Еби се бе
Доста бе што се знаело ти 5 години си имал тогаш, ќе збориш се знаело не се знаело. Ќути ајде.Така е во право си, ништо не го спасуваше Интер тогаш. Остај ти што ти зборуваат закрепостените Интераши, еве од денешен аспект се гледа тоа. Четири сезони по ред поминати во просек со 7мо место. Во Серија А каква што не се памети.