Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
@Malcolm van den Сабаховић шефе се арно со аватарот, ама не личи бе Бенитез да стои одма до Barclays Premier League Season 2015-2016. Исто како Фелаини да стои на кавер на фифа, океј играч во глобала ама играта повеќе се врти околу брзите и технички спремни играчи. :D

Сегде го личи! :D

Инаку, без гајле, до крај на месец го имам за аватар :D

Абе препрочитав само не ми се цитираше пост пред 626 страни. Ме сфати што сакав да кажам за вас фановите на Ливерпул во однос на Бенитез, не се прај наудрен :D. Не можете да се повикате на објективност.

Инаку во врска со Интер ја доловуваш малку поентата. Истиот муабет го имам правено милион пати, но не може одговорноста на Бенитез да се иззема целосно. Сепак после него еден Леонардо успеа да ги среди колку толку и да ги одведе до второ место. Со патот кој го почнаа под палка на Бенитез кој имаше скор 6-5-4 далеку ќе беа од пласман во ЛШ.

Не реков да се одземе целосно од одговорност туку да не се вперува само на него со прст како единствен кривец :)

Брат, никој не ни кажа дека Бенитез е врвна класа тренер :)

А болдов, тоа е тоа што пробувам да го докажам од сабајле, плус и годините на свемирските играчи.
А како тие свемирски играчи сезоната пред тоа изиграа 50 утакмици без ниедна повреда? Како така одеднаш за 2 месеци остареа и почнаа да кинат мускули и да летаат колена?

Ти мускул да му скинеш на играч на припреми треба у главата да си малце настинат.

А како тие свемирски играчи сезоната пред тоа изиграа 50 утакмици без ниедна повреда? Како така одеднаш за 2 месеци остареа и почнаа да кинат мускули и да летаат колена?

Ти мускул да му скинеш на играч на припреми треба у главата да си малце настинат.

Ни на ум не ти паѓа дека можеби Моу ги прегоре старците, со цел да освои и не мораше воопшто да мисли на следна сезона зошто знаеше дека не е таму следна сезона? Не ти е ни малку сомнително?

Анчелоти бил просек, ај да не отиде на друго ниво темава. Ама две лоши сезони не значи дека е лош тренер. Со Челзи втората сезона му беше лоша, а прошлата сезона не му беше до толку лоша. Имаше проблеми со повредени играчи и играчи вон форма и пак имаше добра сезона. И пак се бореше за примера и стигна до полуфинале ЛШ. Со Милан освои на два пати лш. Ќе се каат овие од Мадрид што го отпуштија и што го земаа Бенитез, ама касно ќе им биде.

ако моу е толку добар зошто не освои лш со реал? колку сезони беше таму ги имаше најдобрите играчи и освои една примера и еден куп и тоа беше се

ако моу е толку добар зошто не освои лш со реал? колку сезони беше таму ги имаше најдобрите играчи и освои една примера и еден куп и тоа беше се
Затоа што во ЛШ може и далеку најдобар тим да бидеш и пак да не освоиш. Спореди го ете успехот на Реал пред Мурињо и откако дојде он. 6 години по ред испаѓаа во прва нокаут рунда. Со Мурињо одма во полуфинале. Треба и малце да ти се посреќи за да освоиш. Во лига ја сопре доминацијата на Барса, а воедно и сруши таму којзнае колку рекорди.

Класа трењер, а бега од Мурињо... како да не...

Screenshot_2015-07-30-16-52-48-1.png

Рaфaaa :love: Гo пoрaзи мoјoт нaјoмрaзен клуб. Втoр трoфеј сo Реaл (y)

Класата на Мурињо од експертиве на темава се доведува до прашање. Супер.

#УбавоВикашеВидукДаСиОдимеНаТвитер

Ни на ум не ти паѓа дека можеби Моу ги прегоре старците, со цел да освои и не мораше воопшто да мисли на следна сезона зошто знаеше дека не е таму следна сезона? Не ти е ни малку сомнително?
Ne, ne e somnitelno. Po 987668 pat, kako Leonardo uspea so istite tie ( vekje riknati neli od strana na Murinjo) igraci da osvoi kup I za malce titula, a pritoa go isfrli I Baern od LS? Ili ne bese do Benitez? Ma ne e Benitez kriv, upravata e kriva sto donese takov degen na klupata na Inter.[DOUBLEPOST=1438269959][/DOUBLEPOST]
@Stefan-kobe види Бени у какво друштво е. :D
Hahaha Bricin si go stail na avatar, abe begaj ti ebam zabeganiot. A svinjitez ni so nego ne moze da se ramnja. :D

Класата на Мурињо од експертиве на темава се доведува до прашање. Супер.

#УбавоВикашеВидукДаСиОдимеНаТвитер

viduk nema blage veze so diskusijata za klasata na murinjo

#hehe
#ok
#pozz
#glup

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom