Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Или на Вајсмилер.
Отприлика вака би идела темата:

Првото коло го отвара тимот на Рома која ја пречекува екипата на Болоња, тоа ти е чист 1 и Т12+
Во сабота играат Џенова и Фросиноне, ќе му го ебам тоа местачкото на овие Џенова ако не тепаат.
И колото го завршуваат Карпи и Лацио во недела, ова е чиста местенка ја че си ја пишам 1Х овие Лацио стопанката да му ја ебам сеа цело првенство ќе се изнаместат да му ебам тоа фашистите.
Nedela 22:30 tema: Poplaki
Dzoni Vajsmiler posledno mislenje
:kafence:

До 14:00 часот, 45% гласале за реден број 2
Долга е раката на Castiel

Ајде Касти ти тема отвори
за сите твои стари верни фанови
што чекаат на тебе нова тема знај
и свеќи палат во црква света
само за ти Серија А да ја отвориш...

Клипче нека плаче од пуста мака
Сладоледот нека научи енглески
а Џонтарата крпа стара
нека реди пцовки бем му стомајки

народот верува само во тебе
ти ја имаш силата за нови победи
и за крај светот нек чуе
Интер шампион

:pos::pos::pos::pos::чда:

Маалскиот со 2 у 1 протиф Дињата на Анчо кога станува збор за пропаганда
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

t's worth keeping in mind Baggio should have retired at 18, the injuries he sustained at Vicenza were devastating and doctors felt he would never make it to the top of the game. In his own words ''everything I achieved I did with one good leg.''

By his own admission he was only ever 100% fit for 3 or 4 games per season. You think how good he could have been and it's scary.

While there is no need to ridicule the statement. Baggio's game has been the same throughout his career, only slowed down to natural decay later on.

Del Piero in his first 4 seasons, was a different player from afterwards. Between 95 and 98 Italy forgot about Baggio just because of him.

2 Massive injuries and equally years later, a different Del Piero emerged which never would be as influential for his national team as Baggio. He did however not miss when it really counted.

@Сладоледџија почни да делиш сладоледи,губиш моментално ко грчка :D
Еве ти и химна за предизборнава кампања,мора да ја отвориш новава тема.После оној пост за Интер покажа дека од тебе може да се очекува легендарен вовед :icon_mrgr:

вие шо гласате за сладоледџија да знајте оти он не дава гратис сладоледи туку џонтра дава.

I am glad to be yours candidate for opening the new subject of serie a on this forum. I vud like to promise you dat if you vote me and myself, i vud be onored and give you the best subject of kajgana forum. Thanks for voting me on this kampagne :-D

Забележани се неправилности на две избирачки места, каде што луѓе влегувале да гласаат со клубски реквизити, обележја и повеќе лични карти.

Посебно е забележано како едно лице со иницијали Џ.М пцуе од околната кладилница во периодот од 14 до 14 45 и се претпоставува дека играл сигурица Интер-Реал 2+ цела. Чудно е што натпреварот е во тек и има уште 45 минути до крајот.

Со повеќе новости за ќе ве известиме веднаш после интервјуто на англиски со еден од кандидатите кој сака да остане анонимен, но вели дека е експерт по странски јазици!!

Пoлнење глaсaчки кутии. Еднa пaртијa учествувa сo двa кaндидaти. Глaсaaт и мртви!
Бaрaм дa се пoништи избoрoт.

EDIT: Еве и Мoндo зaбележa непрaвилнoсти

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom