Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто нека стават и гласање преку СМС на Сител за време не турските серии, чисто процентуално да видиме кој ќе победи и кој ќе ја отвори темата. Цената е 30 денари плус ДДВ.

Предложени се Кастиел, Клипот, Сладолед и Џонтра.
Уште некој или само овие?

доволни се

*ЈАС ја правам кампањата за џонтра

Не е фер нека има во анкетата и еден Романист 
Шчесни нов голман на Рома

Клипче е исфрустриран копиљ што разботи у кладиона, Џонтра шири невистинити муабети, Страчателата не знае англиски.

Затоа гласаф за единствениот, Кастиел.

thats very logic hehe

@БоНбастичен ако те рашамарам ќе ти кажам ја да отварам тема, онаму треба музичко такмичење да организирам уште тема за Серија А да смислувам ми треба.
Башка и сељак сум и неам некој речник, ќе треба да пцујам по Јувентус. :D

Сега ми текна,да му дадеме на Бумшакалакаџингарлакаџикица да му дадеме да ја отвори новата тема,ќе пише четири страни вовед,небаре за магистерска се спрема.

Сега ми текна,да му дадеме на Бумшакалакаџингарлакаџикица да му дадеме да ја отвори новата тема,ќе пише четири страни вовед,небаре за магистерска се спрема.
ќе се закочат компјутери у зимбабве коа ќе ја отвориме темата не се заебавај

Инаќе си кажаф јас што како, неќам да ме гласате и би ценел ако гласате за мојот кандидат под реден број дВа.

На многумина би им било чест да ги предложиш за вака голема работа но мојот кандидат малку поинаку ги сфаќа работите па понекогаш е страшно напнат и кажува работи што не ги мисли но #да#чекориме#заедно#за#подобра#серија#а!!!

Или на Вајсмилер.
Отприлика вака би идела темата:

Првото коло го отвара тимот на Рома која ја пречекува екипата на Болоња, тоа ти е чист 1 и Т12+
Во сабота играат Џенова и Фросиноне, ќе му го ебам тоа местачкото на овие Џенова ако не тепаат.
И колото го завршуваат Карпи и Лацио во недела, ова е чиста местенка ја че си ја пишам 1Х овие Лацио стопанката да му ја ебам сеа цело првенство ќе се изнаместат да му ебам тоа фашистите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom