Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Тоа што има некој најдесно и најлево не значи дека играме со крила :)
Гледај ги повеќе како десетки. Ни дијамант формација не ја играме со крила, не па оваа 4-3-3 :)

Кој ќе ви игра десно крило?

Розга.[DOUBLEPOST=1437666090][/DOUBLEPOST]
Знам некои девојки што би можеле да те убедат и олабаат, еве на пример, Јелена Розга...:свиркам: :D
хехе

За неа и Далматинец ќе постанам ако треба, и кучешки јазик ќе научам да зборувам. :D

Поред Морено и Гомез ,Диње да го бараш мора да си ептен глуп.

Кога имаш двајца со потенцијал или не бараш никој или бараш некој како Марсело што би бил над нив.
Боже Петра се потезиве

Не мислам дека уште ќе купуваме, толку беше за ова лето шопингот. Останува да се продадат тие што знаеме дека ќе се продадат и тоа е тоа.

Не мислам дека уште ќе купуваме, толку беше за ова лето шопингот. Останува да се продадат тие што знаеме дека ќе се продадат и тоа е тоа.

Уште Марко или Матео :D

@Peja989 дај бе пичка му мајчина не го замарајте Томи.

Томи брат, батали ги, еее, они тебе :D
Доста мори ти
Наредно идење во Битола ќе му ја дупнам тапата :D[DOUBLEPOST=1437676832][/DOUBLEPOST]
Уште Марко или Матео :D
Матео е готова рабоа сите сме сложни. За крај го чуваа. :coffee:[DOUBLEPOST=1437676902][/DOUBLEPOST]
Поред Морено и Гомез ,Диње да го бараш мора да си ептен глуп.

Кога имаш двајца со потенцијал или не бараш никој или бараш некој како Марсело што би бил над нив.
Боже Петра се потезиве
Фала курцу нешто паметно и од тебе.
Затоа со втората реченица и Марсело си продолжи по старо (n) Кој кур фактор е Марсело

Ме запукавте, а? :D
Човек еднаш ќе појди да игра фудбал, и ете ти. Не ни мислев да се приклучувам на кајгана пошто пак ќе излагам, ама Кимо ме опомена на фб, дека овде имало муабет4иња на моја сметка. :cautious:
И, мислам дека имам барем 234 пати кажано мое мислење, околу терминот "брат". :D[DOUBLEPOST=1437678202][/DOUBLEPOST]
Наредно идење во Битола ќе му ја дупнам тапата :D[
Која тапа бре?

Фала курцу нешто паметно и од тебе.
Затоа со втората реченица и Марсело си продолжи по старо (n) Кој кур фактор е Марсело

Марсело е топ 3 бека у свет . Нормално дека ќе отскокнува од овие бекови ние што ги имаме. Муабетот е дека ако бараат бек треба да биде таков калибар а не нов талент пошто веќе имаме 2ца.

Значи ова ќе да е составот за 2015-16 сезона.

Мињоле / Богдан
Клајн
/ Виздом / Фланаган - Шкртел / Туре - Сако / Ловрен - Морено / Гомез
Џан / Лукас
Милнер / Лалана - Хендо / Ален
Фирмино / Маркович - Бентеке / Стариџ / Ориџи / Ингс - Кутињо / Ајб
Јас мислам дека ни се доволно добро покриени сите позиции.

Се надевам дека Мињоле ќе ја продолжи (и подобри) формата од втората полусезона од лани, па да не си ја маваме главата зашто сме го купиле Богдан како замена, а не некој поасален.

За Гомез сум оптимист, па затоа ќе го дадам the benefit of the doubt на одбраната и се надевам дека ќе покрие кога ќе биде потребно и ќе покаже дека не ни треба друг лев бек. Башка ете ги Флано и Виздом, не за џабе им ги продолжуваа договорите, Роџерс има верба во нив и сезонава и тие ќе мораат да придонесат. Сако да не се повредува и тоа да му носи пад во форма, Ловрен да биде постабилен и топ ќе биде. Шкртел си е константен, не може да биде подобар или полош такада од него знаеме што да очекуваме, па да се надеваме дека тројцава ќе ги биде и Туре ќе остане само како бекап, а не да се потпираме на него на битни утакмици.

Средината е добра и нивниот перформанс ќе биде клучен за потенцијалните успеси сезонава. Џан-Хендо-Милнер мора да биде добитна комбинација ако сакаме да направиме нешто. Верувам во брадата на Ален, импактот на Лалана и се надевам дека во нозете на Лукас остана уште доволно толку колку што ќе се бара од него (најмалку од сите овие 6).

Се надевам дека Фирмино веднаш ќе се вклопи и снајде во тимот, и со Кутињо ќе го прават токму тоа што го очекуваме од нив. На Ајб типувам да биде surprise package-от, али и други го типуваат тоа па не ќе да е некое изненадување :D И Маркович мора поише муда да покаже од лани, многу мифлесто играше, сезонава треба да игра и за оваа година и за ланската.

Можеби изгледа како да ни се многу овие четворица напаѓачи, ама знаејќи дека ќе има моменти каде што ќе ни треба повеќе од еден напаѓач, плус проблемите на Стариџ, мислам дека и во овој поглед сме токму колку што треба покриени и сите ќе добијат асална минутажа, па ваљда и ќе се покажат. Се надевам дека конечно еден скап трансфер ко овој на Бентеке од прва ќе биде полн погодок и нема никој да ни се смее што сме дале толку пари за играч. Мора голови бајо мој.

Се на се, јас сум задоволен од трансферите ова лето. Дефинитивно сме појачани повеќе од лани и мора да се има високи очекувања. За мене све што нема да значи трофеј ќе биде разочарување. Добија све што сакаа, никој не ни ги украде трансфер целите ко што ни правеа секое лето досега, го направија тимот што го планира, имаат време да се спремат како што треба, и освен Стариџ никој нема тешки проблеми со повреди, фитнес и слични срања, што значи дека тимот мора да биде спремен да гази од прво коло натака. И дакле то.

YNWA!

---------------------------------------------*Мињоле*----------------------------------------------------
---------------------------*Шкртел*----------------------*Сако*---------------------------------------
*Клајн*-------------------------------------------------------------------------------------*Морено*
-------------------------------------------------*Џан*------------------------------------------------------
------------------------------*Хендерсон*-----------* Милнер*-------------------------------------- *Фирмино*----------------------------------------------------------------------------------*Кутињо*----
---------------------------------------------*Бентеке*-----------------------------------------------------

И не изгледа така лошо :)

Две деца од школата на Суарез...

Juan Manuel Sanabria (15) and Agustin Pereira (16), both currently at Luis Suarez’s former club Nacional, have been training with the Liverpool youth teams in the hope of securing a move to Anfield when they become eligible for a move at age 18.

Sanabria is a left footed striker, while Pereira is more of a number ten who is comfortable with both feet.

[DOUBLEPOST=1437723186][/DOUBLEPOST]Инаку Стариџ почнал со топка!

@Scouser88
Зошто беше најгласен после утакмицата, еве уште еден доказ дека не треба да леташ со заклучоци, како што често знаеш да направиш. Пример за летање, сликата на Ориги на која мислење дека е Бентеке :)

Some of the squad were criticised for heading straight out to Dubai for an end of season holiday – but it was in fact organised as a tribute to departing skipper Steven Gerrard.

Still, the Stoke match meant few of the Liverpool players really wanted to show their faces.

“A lot of us didn’t want to go to be honest,” he said.

“It had been organised for a number of months and it was especially for Stevie.

“He has been such a huge role model for everyone who has been here and we’d wanted to make sure that we said goodbye to him properly off the field on a more personal level for him.

http://www.empireofthekop.com/2015/...ch-they-didnt-want-to-go-to-dubai-for-stevie/

Овој Ориги може да игра на страна или е класичен шпиц, сидраш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom