Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.758
- Поени од реакции
- 52.727
Па не е.Паметни одговори
А не како овие од Челзи кои до ден денешен не признаваат дека Торес е најголем флоп у лигава.
Па не е.Паметни одговори
А не како овие од Челзи кои до ден денешен не признаваат дека Торес е најголем флоп у лигава.
Која е оваа бе?@Џонтра Волта фан клуб, м?
Па ради вакви работи доаѓа до глупи дискусии на форумов.Ве мрзи да свртите неколку страни наназад,и одма скокате,а врска немате за што се работи.Еј, па не знам. Вие сте воделе друга дискусија за факинг Милнер, генерално само последната страна ја читам и затоа тоа сум го промашил. Само го видов постот на Видук. Фалкао, вие, главно засилување. Не знаев во кој контекст е, затоа и помислив дека се работи за нас. Го цитирав тоа што го прочитав.
Кога нешто е црно, не може со сила да го правиме бело. Уште во Февруари почна нешто да не штима со Ди Мариа.Паметни одговори
Не ме мрзи. Не сакам да ве читам.Па ради вакви работи доаѓа до глупи дискусии на форумов.Ве мрзи да свртите неколку страни наназад,и одма скокате,а врска немате за што се работи.
Со мала разлика што Јунајтед не освоил 30години, а Арсенал 9.Не ми е јасно како позајмен играч ти е главно засилување.Башка што не ти бега играчот, ја имаш ти опцијата да го купиш, ама одлучуваш дека не заслужил според прикажаното во текот на сезоната.
Во врска со муабетот на професорот, мора да спомнам само дека Јунајтед пред 20 години во никој случај не бил тоа што се сега Челзи и Сити, туку повеќе би кажал дека ја имал улогата на Арсенал. Тим кој освовојувал титули низ историјата, но никако неможе да освои во сегашноста.![]()
Па Ди Мариа е класа или не?@vidooq
муабетот е што ти лани ова време, летниот трансфер период неуморно објаснуваше како може да се купува квалитет и без ЛШ, со што ги посочуваше Фалкао и ДиМариа. Фалкао беше на позајмица, јасно ама донесен беше и без ЛШ и тука „ни плескаше во фаца“ дека Јунајтед носи и без ЛШ за после година дена на едниот да не му се продолжи позајмицата (ниту да се откупи) а другиот најверојатно да биде продаден у Франција. Тоа „Јунајтед купува и без ЛШ“ не се однесуваше на купувањата на Рохо и Шо.
За нив класа се Балотели,Лалана и Ловрен.Ди Мариа е само просечен играч.Па Ди Мариа е класа или не?
Што сум кажал што не е точно?
Зарем не беше роџерс ваш што пецкаше со изјави дека ти треба ЛШ ако сакаш да купиш класа играч?
До сега.Со мала разлика што Јунајтед не освоил 30години, а Арсенал 9.![]()