Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Еј, па не знам. Вие сте воделе друга дискусија за факинг Милнер, генерално само последната страна ја читам и затоа тоа сум го промашил. Само го видов постот на Видук. Фалкао, вие, главно засилување. Не знаев во кој контекст е, затоа и помислив дека се работи за нас. Го цитирав тоа што го прочитав.
Па ради вакви работи доаѓа до глупи дискусии на форумов.Ве мрзи да свртите неколку страни наназад,и одма скокате,а врска немате за што се работи.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.482
Паметни одговори ;)
А не како овие од Челзи кои до ден денешен не признаваат дека Торес е најголем флоп у лигава.
Кога нешто е црно, не може со сила да го правиме бело. Уште во Февруари почна нешто да не штима со Ди Мариа.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Па ради вакви работи доаѓа до глупи дискусии на форумов.Ве мрзи да свртите неколку страни наназад,и одма скокате,а врска немате за што се работи.
Не ме мрзи. Не сакам да ве читам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Не ми е јасно како позајмен играч ти е главно засилување. :P Башка што не ти бега играчот, ја имаш ти опцијата да го купиш, ама одлучуваш дека не заслужил според прикажаното во текот на сезоната.

Во врска со муабетот на професорот, мора да спомнам само дека Јунајтед пред 20 години во никој случај не бил тоа што се сега Челзи и Сити, туку повеќе би кажал дека ја имал улогата на Арсенал. Тим кој освовојувал титули низ историјата, но никако неможе да освои во сегашноста. :)
Со мала разлика што Јунајтед не освоил 30години, а Арсенал 9.:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@vidooq
муабетот е што ти лани ова време, летниот трансфер период неуморно објаснуваше како може да се купува квалитет и без ЛШ, со што ги посочуваше Фалкао и ДиМариа. Фалкао беше на позајмица, јасно ама донесен беше и без ЛШ и тука „ни плескаше во фаца“ дека Јунајтед носи и без ЛШ за после година дена на едниот да не му се продолжи позајмицата (ниту да се откупи) а другиот најверојатно да биде продаден у Франција. Тоа „Јунајтед купува и без ЛШ“ не се однесуваше на купувањата на Рохо и Шо.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.482
@vidooq
муабетот е што ти лани ова време, летниот трансфер период неуморно објаснуваше како може да се купува квалитет и без ЛШ, со што ги посочуваше Фалкао и ДиМариа. Фалкао беше на позајмица, јасно ама донесен беше и без ЛШ и тука „ни плескаше во фаца“ дека Јунајтед носи и без ЛШ за после година дена на едниот да не му се продолжи позајмицата (ниту да се откупи) а другиот најверојатно да биде продаден у Франција. Тоа „Јунајтед купува и без ЛШ“ не се однесуваше на купувањата на Рохо и Шо.
Па Ди Мариа е класа или не?
Што сум кажал што не е точно?
Зарем не беше роџерс ваш што пецкаше со изјави дека ти треба ЛШ ако сакаш да купиш класа играч?

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Па Ди Мариа е класа или не?
Што сум кажал што не е точно?
Зарем не беше роџерс ваш што пецкаше со изјави дека ти треба ЛШ ако сакаш да купиш класа играч?
За нив класа се Балотели,Лалана и Ловрен.Ди Мариа е само просечен играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom