Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пеџо не ме јеби братеу, швајни и епизодна улога за 2-3 години ок, ама сега нема сврха. Баерн ќе си гризнат од мадето што го дадоа лидерот и капитенот на дојче веле, кој играше најдобро под ван гал во кариерата. Ја не викам дека ќе ја носи цела екипа на грб, пошто не е руни, ама и те како е битен фактор со една од клучните улоги во тоа дали ашљациве ќе напраат нешто сезонава или ќе се посерат.
За милнер не дебатирам, ѕвер играч е и верувам ќе ја има истата улога ко што швајни ќе ја има во јунајтед, покрај силата да покаже и лидерски способности кога на тимот ќе му гори под нозе.
Ова на твоите да им го кажеш. Ние сите сме свесни дека играч платен 20 милиони со плата од 10 милиони и се вика (се)Бастијан Швајнштајгер нема логика да биде земен за да учествува во епизодна улога.
Ван Гал ќе го прегори до јануари, не знам зашто се лутите на муабетите дека е испукана пушка, можда не класична испукана спремна за у железара ама дефинитивно нема да користи во уште една војна, можда на стрелиште само.
Му помина времето кога беше нумеро уно Басти, да беше сеуште у врвна форма како пред 4-5 години немаше шанси Баерн да го пуштат да си иде а и он немаше да си иде, вака е свесен дека е `при крај` и затоа си побара да биде продаден у Манчестер.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е арно де, нека даде сезона како што даде Робин, со решавање клучни дербиња и слободен е уште нареден јуни да си оди пензија ако сака :)

R

red.devil

Гостин
Милнер... неписмен тромав дибек кој игра во топ лига и тимови since the beginning of time...
Не е ни тромав, не е ни неписмен а голем борец е. И дибек можеби е т.е зависи од дефиницијата на зборот дибек. Дали станува збор за ликот од Морнарот Попај или членот погоре го користи како синоним за глупав човек. :D
Ако е за ликот од цртаната серија тогаш се согласувам, Швајни и на 31 година е Попај за него [Милнер].

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дај Боже, и ја навивам да изигра Басти уште 1-2 сезони како што играше пред 4-5 години.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе, Швајнштајгер (уште) ја клеца Ана Ивановиќ? :mad:

Две причини да ми биде најмалку омилен [фудбалер] на планетата :mad:
Да. Во Лондон е моментално оваа како што гледам на Инстаграм. Додека снаата (снаа е сестрата од жена ти?) на Линдегард моментално е во Шкуп, според мене ок замена за оваа а и попристапна :coffee:

јатрва бееееее дааааа

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Мене стварно не ми е јасно како можете да го споредувате најдобриот енглески играч во последнава деценија кој има освоено 25 титули со некојси таму џерманец што има бедни 4 титули во ебената кариера.Милнер има играно во најдобрите тимови додека овој другиов за некојси таму џермански трупци...

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Да. Во Лондон е моментално оваа како што гледам на Инстаграм. Додека снаата (снаа е сестрата од жена ти?) на Линдегард моментално е во Шкуп, според мене ок замена за оваа а и попристапна :coffee:

јатрва бееееее дааааа
Валентинчето Скопје е? :цицки:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ај кажите дека се заебавате,Швајни го споредувате со факинг Милнер,се гледа дека е топло надвор.Од Швајни не се очекувало да биде добар,али затоа Милнер би требало да биде Јаја Туре:eek::eek:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.484
Ај кажите дека се заебавате,Швајни го споредувате со факинг Милнер,се гледа дека е топло надвор.Од Швајни не се очекувало да биде добар,али затоа Милнер би требало да биде Јаја Туре:eek::eek:
Па они Фалкао, играч на позајмица го прават ГЛАВНО засилување, just for the sake оf the argument, а ти па Милнер со Швајни зашто го споредувале?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ние сме го правеле Фалкао главно засилување :pos:

Тие лани се измочаа кога го купија, од уста не го вадеа. Добро, не ви е малку срам?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Vas ne vi e sea sram da drkate na nego,a lani bese vakov ,takov, nikakov,ama sea e dobar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom