Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Овој Делф ми е ептен просек играч, стварно не знам кој курац им е освен да пополни квота и да дреме на клупа. xD
Делф лани беше еден од подобрите везни играчи во лигата. Не знам од каде ти е оваа конотација.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јас ќе пробам објективно да го проценам составот.

Сметам дека одбраната ќе не издаде. Шкртел и Сако на пријателски се мачат и тешко соработуваат засега, Морено минатата сезона делуваше многу неискусно и правеше аматерски грешки, а Клајн е нов во составот. Можеби до почетокот на сезоната дел од овие работи ќе се средат, но не верувам дека све ќе иде како подмачкано во тој дел низ текот на целата сезона. Веројатно кога работите нема да идат ко што треба, ќе има некои комбинации те со Ловрен, те со Туре, те со новиот дечко Гомез (кој топ играше на првиве две утакмици, мада рано е да го фалиме пошто сеуште релативно не постои), а којзнае што ќе се случува и на бочните позиции ако некој се повреди, Виздом и Фланаган не се некој цврст столб на кој можеш да се потпреш. Затоа сметам дека треба да се земе уште еден фул бек, ама ми се чини дека Бентеке ќе ни е последен трансфер за ова лето.

Средината мене ми изгледа многу добра. Џан, Хендо и Милнер се играчи со ист менталитет и не верувам дека ќе имаат тешкотии да ја контролираат средината. Секако тука е и Лалана за да придонесе повеќе кон офанзивата кога е потребно, ова ќе е многу важна сезона за него. За Ален стварно не знам што да кажам за да не згрешам, а Лукас не верувам дека многу ќе се наигра сезонава.

Во нападот јас реков, кој и да е напаѓач, кога играчи како Кутињо и Фирмино ти пуштаат топки (под услов да се во форма), треба да си ептен дибек за да не ги искористиш како што треба. Бентеке можеби е преплатен, но не е дибек, се надевам добро ќе функционира. Маркович ќе мора да истапи кога/ако некој од овие двајца падне во форма, а очекувам и Ајб да придонесе повеќе отколку што генерално се очекува од него. Стариџ исто така ќе го изоставам од коментар, врска немаме како е со повредиве, па ако го тргнеме на страна ќе морам да кажам дека верувам дека Ориџи на Бентеке ќе му направи солидна компетиција, а Ингс ќе биде бекап напаѓач, но сепак многу посолиден од Ламберт лани.

T

Todd Solondz

Гостин
Стариџ да немаше проблеми со повреди можеби и немаше да тргнат по Бентке туку тие пари ке беа вложени во одбраната,вака ке мора да оди на ризик Роџо(по мене оправдан).Џабе ако имаш солидна одбрана кога нема кој гол да даде напред.Како и да е,ке бидат интересни за гледање.Мислам дека Ингс ке биде далеку подобар од Ориги.Ме интересира каква ке биде формацијата со Стариџ.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Се добро,ама и Балотели е во тимот и сигурно ќе добива повеќе шанса од Ориги и Ингс.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Делф лани беше еден од подобрите везни играчи во лигата. Не знам од каде ти е оваа конотација.
Секако беше. :D Се издвои малце таму во еден мизерен тим на Вила и одма го хајпнаа енглезите. Не знам, според мене тоа му е максимум, ќе се изгуби ако треба да игра во ЛШ. Сепак, можеби грешам, ќе видиме дали ми е точна конотацијата. :icon_mrgr::icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1437191934][/DOUBLEPOST]
Во нападот јас реков, кој и да е напаѓач, кога играчи како Кутињо и Фирмино ти пуштаат топки (под услов да се во форма), треба да си ептен дибек за да не ги искористиш како што треба.
Ме интересира колку утакмици си изгледал од Фирмино? :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
леле сити ги нема .... клуб без навијачи џабе најдобар е у англија срамота! :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
И Либерти е веќе мал :D

0, ама се потпирам на туѓи сведоштва од позаинтересирани „скаути“ од мене :D
Остави го нека лае. Вреди секој цент фрлен за него.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Го нема @dragonsky да се пожали пак за новото засилување во нападот на Челзи :cautious:

Стварно, кај се изгуби детето?
Ме јебеше нешто хромот..а и тапа ми стана Кајганава :D Еве сега средив проблем да си кажам деак сум жив :D
Пресметува колку села во Африка ќе може да се нахранат со неговата плата. :kafence:
Ниедно..неам плата :toe: :(

R

red.devil

Гостин
Ме јебеше нешто хромот..а и тапа ми стана Кајганава :D Еве сега средив проблем да си кажам деак сум жив :D

Ниедно..неам плата :toe: :(
Слабо бизнисо а? Лани дури шест можеше да нараниш... :toe::(

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.268
Поени од реакции
43.018
кој цар е овој делф, се премисли 100 пати и на крај у сити

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop