Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Да не избрзувам со заклучоци, оти на крај на сезона ќе се најде некој паметен ќе копа мислења од памти век, ама мислам дека ова им е добар трансфер на Сити и баш ќе го биде Стерлинг.

Првата сезона сите го утепавме од фалење колку е добар и надежен, втората имаше пад во форма и одма не го бива, прецент е.Лани цел тим на Ливерпул беше тиња, освен Хендо, така и Стерлинг се вклопи во сивилото, ама и покрај тоа има најдобра статисика во светот од играчи на негово годиште, најдобар е.А да не правиме муабет дека беше преигран од предходната сезона и играњето на СП му го скрати одморот, ние така Вилшер го заебавме што не му дадовме доволно одмор, на 19 години 50 утакмици изигра и наредната сезона редеше слаби игри и повреди.

На Сити баш им фали крилен играч во моментов, одма би влегол во прв тим, освен ако не го земат и Де Брујн, за разлика од трансферите на Родвел и Синклер кога беа пренатрупани на тие позиции и ги купија колку да потполнат квота.Тука ќе може да соработува со Агуеро,Силва,Бони,Туре,Насри нема цел притисок да биде врз него да ја носи екипата како што беше случај лани во Ливерпул.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И јас сум и повеќе од убеден дека ќе успее во Сити, колку и да не сакам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да не испадне уште еден Wright-Phillips a?
Види, има милион примери од играчи кои не успеале ама таквите не сум ги прател ниту низ младински школи, нити играле за тимот за кој што навивам па да ги глеам вик ин вик аут, ме сфаќаш?

Го памтам дебито што му го даде Хоџсон на пријателска, памтам какво кошкалче беше и го трескаа од земја и како за едно лето стана тоа што е денес, играч со огромен потенцијал.

И за разлика од таквите пропаднати, не е еднодимензионален играч. Има стварно што да понуди а има само 20 години.

Пак ќе кажам, мое гледање и се надевам дека грешам :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не знам зашо има толку скептици за квалитетот на плачково. Нема изиграно само неколку утакмици па уште да се прашуваме дали е добар или не. Го бива, факт. Сеа со паметот како стои, тоа е за дискусија. У суштина ваквите избрзани лакомења знаат да бидат казнети. На 20 год. реши дека му се брза за да заработи поише...

Не верувам дека у Сити ќе има подобри услови да се развива. Не верувам дека тоа е клуб каде има простор за развивање на млади таленти. Сити работат со веќе изградени и готови играчи, играчи кои немаат проблем да ги сменат пошо доволно е само да го одврзат ќесето. Тешко дека некој таму ќе му посвети внимание на развојот како што тоа би било во Ливерпул (или некој друг клуб што дава повеќе внимание на младинците).

Очекував дека кат тад ќе заврши у Реал, али не очекував уште сеа да го напушти Ливерпул и тоа не за Сити. У моментов 49 мил. изгледаат многу, ама да не се испонаша ко шо се испонаша и да не бараше он да си оди, не би ми било прифатливо да го дадат. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Кое дежа му се деси сеа со последните 2 поста. Според моите "сеќавања" кај и да е треба да дојде видук и да каже оти цената била малце под 49м и оти Ливерпул се заебале. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Стерлинг има премногу аспекти од својата игра кои ке мора да ги унапреди за да би можеле да кажеме дека ке биде топ засилување. Али, млад е, и има многу време кога ова да го унапреди. Засега е наобработен потенцијал.
- Шут од далечина
- Шутирање со 2 нозе
- Финишинг
- Игра со глава

Кое дежа му се деси сеа со последните 2 поста. Според моите "сеќавања" кај и да е треба да дојде видук и да каже оти цената била малце под 49м и оти Ливерпул се заебале. :D
За жал, мислам дека баш ливерпул го извади подобриот дил, во случајов.
Со тие пари може да купат готов производ, додека Сити го има тој луксуз да му даде простор за напредок на Стерлинг.[DOUBLEPOST=1436919422][/DOUBLEPOST]Овој озбилно никаде не се заблагодари на клубот?

"I'd like to thank Rafa Benitez for taking me to Liverpool as a 15 year-old - that was a massive step for me and a new challenge. Also to Kenny Dalglish for showing such faith in me and putting me in at such a young age.

"I want to thank Brendan Rodgers for giving me a chance and an opportunity in the first team, and giving me a real chance to cement a place in the first team and show the world my talents.

"Finally, I'd also like to thank all the people around me - my mum and sisters, my management team and Aidy Ward for helping me focus and get where I am today."

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Многу тупење за едно неблагодарно копито,стварно голем чекор да преминеш во Сити,да беше реал,Барса,Баерн ај иде некако,ама Сити бе,немој да ме јебеш:tapp:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.276
Поени од реакции
43.037
Многу тупење за едно неблагодарно копито,стварно голем чекор да преминеш во Сити,да беше реал,Барса,Баерн ај иде некако,ама Сити бе,немој да ме јебеш:tapp:
За пари отиде нез како не ви е јасно. Иначе ван перси ќе земал 240к неделно у фенербахче тие ненормални се или? Тој не вреди више од 100к да му даеш на тие години што ги има.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
За пари отиде нез како не ви е јасно. Иначе ван перси ќе земал 240к неделно у фенербахче тие ненормални се или? Тој не вреди више од 100к да му даеш на тие години што ги има.
Epa za da dovleckas igrac od negov kalibar u Turcija ke morash da go iskeshirash mnogu povekje nego sto vredi.

Nego kolku zimase Rvp u Utd? Isto?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom