Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Rosicky se preebal, mesec pauza i gi propusta pripremive nego go otupivte so Snajderlin, soliden igrac, go sakavme ama se smenija planovite koa nastapi na scena Kok.
Ke pocekame za nov transfer ako se prorazbudi real i napravi nekojа preturbacija na pazarot.

Видук џабе ја вртиш приказната. Шо беше купен за првотимец Чејмберс не. Големиот број на натпревари се должи на поголемиот број натпревари што ги изигра Арсенал од Јунајтед и повредите на дефанзивните играчи (па игравме едно време со факинг Начо на CB). Кога се вратија од повреди другиве играчи Чејмберс не ни стартуваше веќе и играше само неколку минути од натпреварите. Додека па Шо и кога не беше повреден како што рекоа погоре не играше. И на крај едниот чини 10 мил другиот 35. И да не го биде 10 мил се исплатлива коцка да се игра на некој играч додека пак 35 се више утка голема. А дали ќе ги биде и двајцата останува да видиме

Сумата на Јунајтед ја пишуваш во Евра, зашто така испаѓа 35 милиони. Сумата на Арсенал ја пишуваш во фунти. Така е помалку. Трансферите се 27 наспрема 10 во фунти. Или 31 наспроти 16, со бонуси.
Останатото не го коментирам повеќе. Осеќам дека се вртиме у круг.

не сум контрадикторен само не ме разбра.
Овој дали вреди 11 мил не можевме да видиме (а и не беше планирано), затоа можеби во иднина ќе си ги заслужи парите дадени за него.
Овие другите, играа голем дел од сезоната и како што реков никој не успеа да си ја оправда цената.

Сумата на Јунајтед ја пишуваш во Евра, зашто така испаѓа 35 милиони. Сумата на Арсенал ја пишуваш во фунти. Така е помалку. Трансферите се 27 наспрема 10 во фунти. Или 31 наспроти 16, со бонуси.
Останатото не го коментирам повеќе. Осеќам дека се вртиме у круг.
Да, ама со таа разлика го зедовме Велбек :D

Ајде не тупите со Шнајдерин, зимоска само јас несакав да дојде и го поддржував Кок, така да не тупите како не го сакате. Јас сеуште несакам да се земе колку само да се земе. Играчот ќе видиме како ќе изигра во манчестер но за кај нас реално ќе е вишок. Во манчестер таа позиција му е подостапна и поголема шанса да игра кај нас таа позиција е поголема така да тешко дека ќе успее брзо.

И незнам што барате толку играч за позиција што не ни треба. За мене уште еден Шпиц или полушпиц за партнер на Жиру или пак санчез на таа позиција а крило за негова замена. И најбитно да не си замине никој од костурот.

Има презентација во живо на новиот гостински дрес, во живо кога го носат и играчите изгледа уште полошо, тие баклавите даваат ефект како целиот дрес да е со мрсни лочки од бурек.

Ја откако го пратам Арсенал, овој е најгрд дрес што го имал клубот.

Отсекогаш сум сметал дека фудбалски дрес треба да биде без никакви геометриски фигури во него (квадарати, триаголници, правоаголници) и секогаш таквите дресови со фигури изгледаат лошо. Одма ми текнува на дресот на Јунајтед шо ги имаа- покривка за маса.

11742818_10153422102366069_1384709230295063053_n.jpg

Na gosti neka igret so ovaj so im e za na trening poso ona stvarno e grdosija... zlatna boja be plus tie baklavite...:pov:

Барем ќе го памтиме трофејот по грдите дресови :D

Момци да знаете дека утре ќе не даваат на СК1 од 14:30, иначе ќе ја даваат и првата утакмица од турнирот Стоук в.с Евертон во 12:00.(y)

п.с:конечно ќе станам од спиење пред 16:00 :aplauz:

Момци да знаете дека утре ќе не даваат на СК1 од 14:30, иначе ќе ја даваат и првата утакмица од турнирот Стоук в.с Евертон во 12:00.(y)

п.с:конечно ќе станам од спиење пред 16:00 :aplauz:
Душичко од 10 јуни па навака се наспа :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom