Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ЛОЛ, до 3ти Јули испити имав, сега не можам у ред да си го доведам биоритамот.:yid:
haha probaj edna vecer potocno utro ic ne legvi i posle vecerta legni si normalno, 100 posto raboti i ne bara Java :icon_lol:

а сецка ли?:D

p.s: убаво ми е вака,:LOL:
mn malce :D

Pa sho se zalis deka ne si mozel bioritamot da si go dovedis vo red :D

ps: Na sho fakultet si poso gleam i mene si me zaebal so datumite na ispitite :D(jas na 30 polagav posledno)

ps br.2: ne se ljutete za oftopik ganeri, cel den chekam nekoj izdrzan rumor za transfer... a nemat niso :D

Отиде Начо во Билбао изглеа.. Штета, баш ми се свиѓаше како изигра минатат сезона. Се шпекулира дека ќе сме го земеле левиот бек на Наполи Faouzi Ghoulam.

@Arsenal team to face Singapore XI: Martinez, Debuchy, Mertesacker, Gabriel, Monreal, Flamini, Coquelin, Wilshere, Ox, Iwobi, Akpom
subs: Szczesny, Bellerin, Zelalem, Crowley, Toral, Willock

Сакам Зелалем да го видам да игра, а криво ми е шо Шчесни не брани, требало може он да стартува чисто да му биде нешто како охрабрување дека клубот ипак не се откажува од него, шо знам :D

Иначе на ова момчето Велингтон сме му дале нов договор а има 22год мхм, ќе го пратат на позајмица у ПЛ клуб, Саного у Ајакс без право на откуп.
Сакам да видам Белик што умее да стори на терен.
Начо трансферот е изглеа само еден глуп муабет исто и за Санти, шпански дејлишит :D
11009949_1075790712449081_6109603732902568107_n.jpg

само 6 замени ли имаме?
Слаба ми стои екипава во нападот што ја извадивме, али за сингапурциве би требало да биде доволна.

Последно уредено:
Последно уредено:
Го излажале Кок му рекле некое финале игра, ора по теренов , се тепа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom