Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Aj be ne me dupete, go naprajvte Morgan ko do vcera da igral vo kosovska 2ra liga... Od toa kolku so go gledav minatite sezoni e barem edna klasa podobar od Flamini i Arteta a racunajte plus so koi igraci bese toj opkruzen a so koi se ovie opkruzeni. A so Kok ne go sporedvam poso mladicov morat da pokazit deka polusezonata ne bese epizodna. I morat AW da donesit uste eden Dmf, samo setete se kolku natprevari bea so Arteta i Flamini vo startniot sostav vo koi nemase koj da ja prefrlit topkata na protivnicka polovina i ocobolot koj go stvaraja beskonecnite pasoj megju Loren i Per.

Нормално дека не е класа, играше у факинг Саутемптон. Ама затоа има потенцијал да стане одличен играч и класа. Класа не се станува преку ноќ...
Има, ама ќе има и 26 години во Ноември. И 25 милиони за некласа играч од Сотон не се малце..

Има, ама ќе има и 26 години во Ноември. И 25 милиони за некласа играч од Сотон не се малце..
Сотон ги молзе како сака Ливерпул и Јунајтед, а реално ниеден играч не си ги оправда парите, така да прашање е колку и овој ќе биде нешто поарен

Сотон ги молзе како сака Ливерпул и Јунајтед, а реално ниеден играч не си ги оправда парите, така да прашање е колку и овој ќе биде нешто поарен
I nas ne podizmolzija za 19 godisen bek so 20 natprevari izigrani poso realno 11 milki so moznost da stignat do 16 se mnogu.:D

Вие Чејмбрс го плативте 16 милиони фунти, а немаше ни приближно добри бројки како најдобрите играчи на негова позиција.
Споредете ги Матиќ и Шнајдерлин, па ке видите зашто е платен 24 милиони.

Вие Чејмбрс го плативте 16 милиони фунти, а немаше ни приближно добри бројки како најдобрите играчи на негова позиција.
Не играат иста позиција.Шнајдерлин игра б2б у Сотон.

I nas ne podizmolzija za 19 godisen bek so 20 natprevari izigrani poso realno 11 milki so moznost da stignat do 16 se mnogu.:D
Ако стигнат до 16 значи ги заслужил парите.
Инаку далеку е ова молзење, од она на Јунајтед и Ливерпул, плус Чемберс не ни беше планиран да игра прв тим лани, сплет на околности се случи да игра.
Овие другиве што отидоа во Ливерпул и Јунајтед, сите си беа првотимци, и сите играа голем дел од сезоната, и сите потфрлија, кој од кој повеќе.

Задњи везни се и двајцата, без оглед на тоа што Куман од време на време му даваше слобода на Морган да иде напред.[DOUBLEPOST=1436797654][/DOUBLEPOST]
Инаку далеку е ова молзење, од она на Јунајтед и Ливерпул, плус Чемберс не ни беше планиран да игра прв тим лани, сплет на околности се случи да игра.
Овие другиве што отидоа во Ливерпул и Јунајтед, сите си беа првотимци, и сите играа голем дел од сезоната, и сите потфрлија, кој од кој повеќе.

Шо едвај собра 16 утакмици лани. Од 38 можни.
Нека изигра 25+, па ке го судиме.

Ајде бе, ко да не знаеш како ги ценат англичаните.. 36 вие за Шо плативте па никому ништо..

Mnogu si kontradiktoren, ovie gi prodale kako prvotimci i ne se pokazale za cenata a nasiov aku go sitnale za 11/16 milki ama bitno ne bil planiran za prv tim. So imat vrska? Prajme muabet za "molzenje" i jas se slagam deka ubava para napraja no ne samo na utd i liverpool tuku i na nas. Realno Chambers vredese okolu 5 milioni, a da ne bese Anglicanec ili da igrase vo koja bilo druga liga bi bil i za nekoj milion poeftin.

Mnogu si kontradiktoren, ovie gi prodale kako prvotimci i ne se pokazale za cenata a nasiov aku go sitnale za 11/16 milki ama bitno ne bil planiran za prv tim. So imat vrska? Prajme muabet za "molzenje" i jas se slagam deka ubava para napraja no ne samo na utd i liverpool tuku i na nas. Realno Chambers vredese okolu 5 milioni, a da ne bese Anglicanec ili da igrase vo koja bilo druga liga bi bil i za nekoj milion poeftin.
не сум контрадикторен само не ме разбра.
Овој дали вреди 11 мил не можевме да видиме (а и не беше планирано), затоа можеби во иднина ќе си ги заслужи парите дадени за него.
Овие другите, играа голем дел од сезоната и како што реков никој не успеа да си ја оправда цената.

не сум контрадикторен само не ме разбра.
Овој дали вреди 11 мил не можевме да видиме (а и не беше планирано), затоа можеби во иднина ќе си ги заслужи парите дадени за него.
Овие другите, играа голем дел од сезоната и како што реков никој не успеа да си ја оправда цената.

Чејмбрс со 23 натпревари немал шанса да се докаже дали вреди за парите, али Шо со 16 не ја оправдал цената.
Стварно не си контрадикторен. :pos:

SIqcsYz.jpg

Задњи везни се и двајцата, без оглед на тоа што Куман од време на време му даваше слобода на Морган да иде напред.[DOUBLEPOST=1436797654][/DOUBLEPOST]

Шо едвај собра 16 утакмици лани. Од 38 можни.
Нека изигра 25+, па ке го судиме.

Одличен е Шнајдерлин, само не е класичен задњи везни како Матиќ/Кокелин. Барем лани не го играше тоа не зборам дали може да игра, пошто таа позиција ја играше Ванјама.
Е сеа дали ќе се снајде во голем клуб останува да видиме, ама јас мислам дека е добар трансфер.

Со Чемберс екпериментиравме цела сезона и уште не му ја отврдија идеалната позиција. Прво го игравме Цб, потоа Рб и неколку натпревари како Дм. Најдобро би било на позајмица да се прати каде ќе игра иста позиција и тогаш да видиме дали ќе ги оправда парите.

@vidooq немој да кажеш дека лани Шо не играл доволно за да можеш да процениш.
Значи детево беше тежок труп. Немој сега да се вадиш дека бил повреден оти лани на крај сезона не беше, ама ЛВГ се изнервира виде дека не планира да ја врати формата и зема го стави Блинд на некој утакмици да игра лев бек.

Сеуште има време да се врати и да биде јак лев бек, ама сега за сега според мене а верувам и дека според многу од вас нема оправдано ни 1/10 од парите дадени за него.

Додека ако го споредуваш со нашиов тој барем имаше утакмици во кој беше во најдобрите поединци на терен негде до кај крајот на ноември.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom