мица наспроти тошиба ти е исто ко мерцедес спрема опелne mi e jasno so se palis tolku, kako da si kupil vila u dubai, dali si karil ili si u zabluda ti si znaes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мица наспроти тошиба ти е исто ко мерцедес спрема опелne mi e jasno so se palis tolku, kako da si kupil vila u dubai, dali si karil ili si u zabluda ti si znaes
Ja imam astra od 2001 i do sega sum smenil samo gumi i 2 grejaca za dizelot a bratmi raboti auto kompjuterska elektronika i se zbogati na tie mercedesi. Da ti go ebem autoto na koe ce mu se isprazni akumulatorot ili si izvadil klema i kompjuterot se rasparil so bravata, taka da ja navivam za toshibaмица наспроти тошиба ти е исто ко мерцедес спрема опел![]()
jas ne se palam samo probvam da pomognam kako shto mene mi pomognale. a ti ako si nenaspan ili razdrazliv ili vo period si, ostani si takov.....[DOUBLEPOST=1435001819][/DOUBLEPOST]ne mi e jasno so se palis tolku, kako da si kupil vila u dubai, dali si karil ili si u zabluda ti si znaes
i jas ja imam istata kola ama jas smeniv 4 gumi bidejki kolata ja kupiv so corba gumi.Ja imam astra od 2001 i do sega sum smenil samo gumi i 2 grejaca za dizelot a bratmi raboti auto kompjuterska elektronika i se zbogati na tie mercedesi. Da ti go ebem autoto na koe ce mu se isprazni akumulatorot ili si izvadil klema i kompjuterot se rasparil so bravata, taka da ja navivam za toshiba
ne znam koj e razdrazliv, poentata ne e koj e podobar, dali mitsubishi ili toshiba ili nekoja druga, za tie pari ti so vikas deka si ja zel ja sumnjam deka e zubadan,tolku.jas ne se palam samo probvam da pomognam kako shto mene mi pomognale. a ti ako si nenaspan ili razdrazliv ili vo period si, ostani si takov.....[DOUBLEPOST=1435001819][/DOUBLEPOST]
i jas ja imam istata kola ama jas smeniv 4 gumi bidejki kolata ja kupiv so corba gumi.
hahahahah
A GIGOVIT malce me iznenadi so komentarot i sepak nema da go izbrisham postot kade shto bev padnal na negovo nivo (nekolku reda pogore)
ако ти е за ладење купи си НЕОima akcija vo amc,pa gledav vivax AEFI 3,5 so popust za 21500 den.ima A+ za greenje i ladenje.
dali e ok cenata?
ps.ima za 1000 poeftin model koj ima A++ ladenje i A greenje
Kupite za pocetok edna 18000btu klima za dnevnot boravok, toa vi e najgolemiot prostor sto se zagreva (najgolem broj rebra/radijatori koj ke gi iskljucite)...so ova bi namallil 30% negde potrosuvacka so kotelot.Се работи за куќа од 150м2 со индивидуално парно има некој стар електирчен греач од 24KW кој јаде струја како луд. Па се мислиме дали да ставаме печка на пелети за парното , нов термо елемент на парнотот или да се зезне се и да со оди со Клими и панели. Што мислите?
A sto cena e U-crown?Malce da isplaknete oci
GREE U-CROWN Grafik Kapacitet / Temperatura
Прегледај го приврзокот 124233
U-Crown (indoor unit) moze da se vidi i kako raboti vo novootvorenata prodavnica na GREEMak vo bllizina na TC Bunjakovec.