Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Но чим нудат 7год. гаранција, макар и за 100јура плус, мене тоа ми кажува дека во фирмата се уверени дека таа серија на Гри е прилично издржлива. Звучи како добар избор.
Spored zborovite na sopstvenikot uvoznicite na gree sakaat da dominiraat na pazarot I dokolku nekoj proizvoditel ponudi sedum godishna garancija tie ke ponudele poveke. Toa e ubavinata na konkurencijata. Iskreno, jas sushte ne sum reshil, imam komocija bidejki mene mi treba za sledna sezona[/quote]

Може да понудат и 10
Години гаранција. За такви кои веруваат во тоа. Зашто купувате кинески клими а не кинески коли .. Нели има гаранција?

Spored zborovite na sopstvenikot uvoznicite na gree sakaat da dominiraat na pazarot I dokolku nekoj proizvoditel ponudi sedum godishna garancija tie ke ponudele poveke. Toa e ubavinata na konkurencijata. Iskreno, jas sushte ne sum reshil, imam komocija bidejki mene mi treba za sledna sezona

Може да понудат и 10
Години гаранција. За такви кои веруваат во тоа. Зашто купувате кинески клими а не кинески коли .. Нели има гаранција?[/quote]
Hahahm :)
Ima logika kazanoto. Samo....da imashe germanski, svedski, francuski, italijanski kvalitetni klima uredi ke zemavme takvi. Zatoa drugar. Sega se e vo kina praveno. Eve na primer vo mk vo bitola se pravi elektronikata za bmw. Toa ne znaci deka bmw nema da cini. Pred bt kojzne kade se pravela.
Pozdrav

Последно уредено:
Aј малце офтопик на дружељубива тема. Зошто не може да се избере сина крв како стил?

Aј малце офтопик на дружељубива тема. Зошто не може да се избере сина крв како стил?
Затоа што има нова верзија на форумот и за новата верзија уште не е излезена добра темна тема. Тоа се зборовите на Ацид.
Ќе стават кај и да е, до тогаш користете го синиов скин ако сте како мене и жолтион ви е одвратен.:)

1962780_10202217238447343_1861525939_n.jpg

Конечно Волкот во солиден квалитет

The Wolf of Wall Street 2013 720p HDRip HQ x264-KingStoner

Anchorman 2 ништо посебно, го гледав на два дела, имаше доста смешни моменти, но два саати се премногу за хуморот на Фарел.
6/10

1286 evra za 25, i 1607 za 35ka Mitsubishi so maontaza do 4m instalacija[DOUBLEPOST=1394729125][/DOUBLEPOST]Ali ove gore ne se Zubadan,
Zubadanot e poskap za otprilika 150evra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom