Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Исто.

Не гледам зашто го зеде Челси, веќе година и нешто не може да игра саглам фудбал. Го има осетот за гол, али дуел играта и брзината му ги нема нигде. Кај нас дур беше, бар у репрезентација играше нешто. Сега и тука целосна депресија.
Мене па јасно ко ден ми е зошто го зедоа.Мурињо и неговите фсихо игри,земи играч од ривалот,натерај го да извади максимум од себе.Знаеш приказни од типот,дека не добил шанса,па сега Мурињо очекува да распали против бившиот клуб,како што и ние чекавме да распали.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Колку се загрижени фановиве на Јунајтед за неговиот ангажман во Челзи и евентуалниот негов нов неуспех, самиот Фалкао би им подзавидел.

Фала на грижа, го цениме тоа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Колку се загрижени фановиве на Јунајтед за неговиот ангажман во Челзи и евентуалниот негов нов неуспех, самиот Фалкао би им подзавидел.

Фала на грижа, го цениме тоа.
Не се грижиме ние за вас па да го цените тоа, се крижиме за него лично и персонално. Имаме респект кон нашите екс играчи. :icon_mrgr:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.787
Ќе му стават пластични колена, нема гајле ;)

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Falkao ne znam so sezona go ceka, ama edno znam sigurno na Junajted gol, dva ke mu daj obavezno

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Исто.

Не гледам зашто го зеде Челси, веќе година и нешто не може да игра саглам фудбал. Го има осетот за гол, али дуел играта и брзината му ги нема нигде. Кај нас дур беше, бар у репрезентација играше нешто. Сега и тука целосна депресија.
Само Мурињо знае зошто го зеде, негледам како би можел да биде корисен во овој тим на Челси и да допринесе нешто повеќе рецимо од Реми...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom