Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Како можефте сите во иста секунда, ми се мрдна телефонот :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Извади солидна сезона - Нема бе, ако Мурињо не го извади максимумот од тебе, нема кој. Нека си седи тука.
Изигра срање ко лани - Нема бе, повредата си има улога. После таква повреда не можеш да се вратиш во врвна форма, се знаеше тоа уште од лани во Јунајтед кога отиде.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Извади солидна сезона - Нема бе, ако Мурињо не го извади максимумот од тебе, нема кој. Нека си седи тука.
Изигра срање ко лани - Нема бе, повредата си има улога. После таква повреда не можеш да се вратиш во врвна форма, се знаеше тоа уште од лани во Јунајтед кога отиде.
Малце по различно е за второто ама да, реален муабет.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Последен воз му е ова пред МЛС. Ќе даде повеќе од тие 4 гола ама тешко да биде стариот Фалкао.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Последен воз му е ова пред МЛС. Ќе даде повеќе од тие 4 гола ама тешко да биде стариот Фалкао.
Реално, дури и да му тргне пак нема да биде стариот. Кога ќе ми текне како си играше со одбраната на Челзи која освои ЛШ во Супер Купот...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Одвај чекам да почне сезонава,али сеа коа ќе ми текне дека ќе морам да ги слушам умрениве Хрвати ја убиваат секоја желба у мене.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Excellent. Мислев после Копа ќе се премислите ама добар дил направивте :D
Исто.

Не гледам зашто го зеде Челси, веќе година и нешто не може да игра саглам фудбал. Го има осетот за гол, али дуел играта и брзината му ги нема нигде. Кај нас дур беше, бар у репрезентација играше нешто. Сега и тука целосна депресија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom