- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
прајте тема за премиер лига 2015/2016 времето лета еве го дека е август ![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
Бар да потврди дека ќе отвара.Кога ќе одлучи членот да ја отвори, тогаш ќе биде отворена, јасно?
Ќе кружиме околу едниот семафор што го има у градотрики од иста екипа сме не на мене па и ти па ,ај да го гонеме ман утд шампионс како бурекот шо го гонеше политико со пипер спреј
![]()
Зaштo ти е нoвa темa? Дискутирaјте си вo истaвa, шo...Бар да потврди дека ќе отвара.
И не ми се занесувај многу, претседателот бил од Валандово и сеа се курчиш по форуми.
за мојо град сте марс ондак , кај мене нема семафорЌе кружиме околу едниот семафор што го има у градот![]()
Делчево? Неготино?за мојо град сте марс ондак , кај мене нема семафор![]()
пробиштипДелчево? Неготино?
Директни конкуренти ќе ви бидат за четврто местоBojan i Shaqiri pepel kje napravat za Stoke. Za top 4 kje se borat)
Znachi priznavash deka kje bideme vo vrvot, sepak ?Директни конкуренти ќе ви бидат за четврто место![]()
Имале едно дете таму кај него, па да види шо можи да напрај.@Malcolm van den Сабаховић те бараат.
Абе даZnachi priznavash deka kje bideme vo vrvot, sepak ?![]()