Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го пукаа у глава.Многу јако. Колку мистерии само се отворија што имаат многу јака вожња.
Видовме и многу повеќе околу корумпираноста во Винчи во борбата измеѓу градоначалникот на Винчи и државниот обвинител.
Психијаторот на Каспер каков лик човече...највеќе ми смрди неговата организација за сега, ептен е излудена.
Винс Вон скоро го реши случајот.Во куќата имаше крв од Каспер што значи дека највероатно таму е упукан, секс справа, скриена камера што највероатно содржи многу материјал од секс авантурите на Каспер...многу работи што би помогнале да се реши случајот. Али тоа е, испи Фарел шат ган ин д хед. Некако многу брзо го утепаа, баш кога почна да му се развива приказната
![]()
Абе така ми идеше зборот али околу твојот спојлерНе го пукаа у глава.
![]()
![]()
Абе така ми идеше зборот али околу твојот спојлерМалце глупаво што го преживува ова, бидејќи кога ќе те погоди шат ган во стомак веќе немаш стомак.
Vince Vaughn се надмина себеси.Не сериозно, добро глуми во серијава и се ама неможам да го прифатам како сериозен лик, колку и да се труди.
"Maybe it's just a little too close to sucking a robot's dick"![]()