Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ќе го дадат у Сити бе, крф им ебам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе го дадат у Сити бе, крф им ебам.
Брат лапај си 30фка плус Џеко за Стрелингот.
Купи си го Хернанес за 10че и Иљараменди за 20фка (кој е боље играч од Матео) и урлај си титула следеќа сезона.
:cool:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат лапај си 30фка плус Џеко за Стрелингот.
Купи си го Хернанес за 10че и Иљараменди за 20фка (кој е боље играч од Матео) и урлај си титула следеќа сезона.
:cool:
Не не, за 35 плус Јојо а вие задржете го тој 30 годишниот. Иначе, радо би ја Иљара, жими сфе. Кога се враќавме од Котор, пред крај на сезона кажавме по 4 трансфери кои мислиме дека ќе се остварата. Јас ги пишав Нето (голманот), Милнер, Ингс и Иљара :Д Најблиску до триумф :Д

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не не, за 35 плус Јојо а вие задржете го тој 30 годишниот. Иначе, радо би ја Иљара, жими сфе. Кога се враќавме од Котор, пред крај на сезона кажавме по 4 трансфери кои мислиме дека ќе се остварата. Јас ги пишав Нето (голманот), Милнер, Ингс и Иљара :Д Најблиску до триумф :Д
Дечко Јојо у Италија иде, или кај нас или у Јуве.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па и не мора. Пример оној наречен Кутињо беше поврзан со Чезена, не со Интер :Д
Или оној месарот со уметничка катанец брада беше поврзан со тезга крофни на плоштад а не со Интер.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Или оној месарот со уметничка катанец брада беше поврзан со тезга крофни на плоштад а не со Интер.
Тој то беше крив за сфе? Тој што ве уназади? Среќа Мацари, Манчини и оној од младинци што го унапредифте ве оправија иначе да останевте со Бенитез ќе бевте 9то или 10то место. Среќа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тој то беше крив за сфе? Тој што ве уназади? Среќа Мацари, Манчини и оној од младинци што го унапредифте ве оправија иначе да останевте со Бенитез ќе бевте 9то или 10то место. Среќа.
хехе Бени светска титула ни освои.
Матераци го давел со сајла у соблекувална и на цела екипа им рекол избаталете ми го семкаров, не го слушајте. :D

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Абе некако стивна работава пред трансфер периодот...Само прочитав дека некој ДЦ млад од Сканинавскиве држави ќе сме зимале.Нешо као глумат Реал!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе некако стивна работава пред трансфер периодот...Само прочитав дека некој ДЦ млад од Сканинавскиве држави ќе сме зимале.Нешо као глумат Реал!
Лудвиг агнусгсингсон или како и да беше. Лев бек е тој.

Иначе, запиња со Бентеке ко лани со Ловрен.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако одат Борини и Ламберт за Бентеке.....не ме интересира колку ќе се доплати....ја би бил и те како среќен.

Само да се ослободиме од овие двајца....после нека се мисле решение со Балотели!

Kajgana Shop

На врв Bottom