Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Игор Инсајдер....пффф

Него ова за Лукас....ќе им ебам матер ако сеа го продадат.
Не го продадоа коа можеа да извадат пари....сега..
На кур ќе ги ставам ако го дадат Лукас, жими сфе. Благодарен играч, не се курчи за гејм тајм а кога игра скоро секогаш е на висина на задача и покрај тоа што праи пауза во гира со недели.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
На кур ќе ги ставам ако го дадат Лукас, жими сфе. Благодарен играч, не се курчи за гејм тајм а кога игра скоро секогаш е на висина на задача и покрај тоа што праи пауза во гира со недели.

Па и со месеци ....а не се жалел.
Трпел и критики....
За Агер не се нервирав толку колку за Лукас сеа...

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Пица, Роџерс нема шанса да отстапи од тики-таката. Можда ќе промени мали сегменти во играта, ама сепак кратките пасеви, и движења без топка нема никогаш да се променат. И не знам зошто толку мислите дека Бентеке е само target man, и ништо друго. Одличен пасер е, ја разбира играта, а и има одлични движења без топка. И не е толку спор колку што се чини.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мене најмногу ме плаши тоа што најверојатно повторно ќе играме со 1 напаѓач.[DOUBLEPOST=1435576044][/DOUBLEPOST]Ептен Бенитез флешбекови...

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Пица, Роџерс нема шанса да отстапи од тики-таката. Можда ќе промени мали сегменти во играта, ама сепак кратките пасеви, и движења без топка нема никогаш да се променат. И не знам зошто толку мислите дека Бентеке е само target man, и ништо друго. Одличен пасер е, ја разбира играта, а и има одлични движења без топка. И не е толку спор колку што се чини.
Кој знае, ќе видиме колку ќе се држе до тики така.
Бентеке и тики така... Хммм

Член од
14 април 2012
Мислења
32.875
Поени од реакции
67.451
Има новинар што вика дека дечкото што ви е у анкета за продаја, треба да ви биде капитен. Слатко ме насмеа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Има новинар што вика дека дечкото што ви е у анкета за продаја, треба да ви биде капитен. Слатко ме насмеа.
Поголема шанса има мене да ме стават за капитен него Рахим.
Него, не треба да го продадат, матер им јебам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.875
Поени од реакции
67.451
Мислам дека веќе е договорен неговиот трансфер, вчера некаде прочитав наслов дека нема шанси волку да трошите ако не го продавате.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Мислам дека веќе е договорен неговиот трансфер, вчера некаде прочитав наслов дека нема шанси волку да трошите ако не го продавате.
Независни се овие трошења од него. Околу 40м фунти се потрошени сега за сега и тоа без продажба на дед вуд во вид на Марио, Рики, Фабио, Хозе. Плус ослободување од плати на Глен, Бред и Стиви.

Иначе за продажба, читав и јас и тоа на „наши“ медиуми дека неделава треба да официјализираат за тие 50м.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Ни јaс не сум зa прoдaжбa, aли aкo тoлку сaкa некa си иде, штo дa кaжaм. Акo е нa силa, бoље тaкa.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
CIs0i6GVAAIynQy.png

Роџерс за О'дрискол. Изјава дадена уште во октомври месец.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
За оние Бака лаврс....

Па и за мене...малце повеќе да ме убеди за Бентеке...

http://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/3bjl5z/clearing_up_some_misconceptions_surrounding/[DOUBLEPOST=1435639722][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 123815

Роџерс за О'дрискол. Изјава дадена уште во октомври месец.
Новиот ни трењор...најверојатно!
Од 6 минута!
:LOL:

https://www.youtube.com/watch?v=_dNynDVvxzQ&t=6m0s

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom