Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
nekoj da ne znae betcity dali ima vo ohrid i na koe mesto?
има сигурно само не сум од таму како да ти објаснам, кај што е во центар спортлајф треба да продолжиш по тие уличките од едната страна е копачка од другата малце напред е бетсити тука мислам уште една е спортлајф.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе да му се невиди,како е можно Кадиз од 10 минута 1-0 да остани,ова само мене ми се случува да му ебам мајката..една утакмица како што треба нема влезено,на сите до 90-та минута да се тресиш да му изнаебам племето ниво да се мочам во кладилница и во све, нервите си ги искинав ќе си умрам млад....на оние децата од Билбао неможат уште еден ебан гол да му дадат смрдени копилиња...

Ама и јас сум крив,кој ги знае што фудбал играат а трчам да ги пишам т1 2+ дека изгубиле првата 2-0 од деца,изгледа толку му е силата аматери тешки се што неможам притисок да извршат

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Делбонис денес игра финале во Милано на земја, а утре игра против Димитров на Вимблдон. :pos::pos::pos: 1.35 е за 3-0, има да го погреба.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Димитров иначе многу познат по својата сигурна и уверлива игра :kruna:
Него 3-0 не би го пишал против мене да игра.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
САД- 1 ватерполо. Доста им е на Бразилциве, иако го имаат Ратко Рудиќ на клупа, сепак предност давам на јенкиве.... ќе биде тесна сигурно.

Србија-1 ватерполо. Иста причина како погоре.

Иран-1 хен(-9.5)одбојка. Јаки се и двете екипи, првата беше тесна, вторава мислам дека ќе бидат поубедливи иранциве, башка и дома се. Инаку чист кец на 1.3 и не е така лошо.

Белгија-2хен(-8.5)одбојка. Оваа може и во три сета да се лупаат. Пишам на хендикеп, лотарија. За двојка на 1.3 и вреди и не вреди.... за кого-како.

G

Goldie

Гостин
До тие што го разбираат тенисов, што мислите има ли шанси Борна да го тепа Стаковски ?
Вреди ли на 3.77 да се проба

Инаку Динамо Загреб 1 денеска со Кубан (2.54)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Делбонис денес игра финале во Милано на земја, а утре игра против Димитров на Вимблдон. :pos::pos::pos: 1.35 е за 3-0, има да го погреба.
Мислам дека ова тие најлош предлог што го имаш дадено до сега во оваа тема.[DOUBLEPOST=1435502660][/DOUBLEPOST]
До тие што го разбираат тенисов, што мислите има ли шанси Борна да го тепа Стаковски ?
Вреди ли на 3.77 да се проба

Инаку Динамо Загреб 1 денеска со Кубан (2.54)
Борна е жив очај на трева, Стакховски е одличен.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Мислам дека ова тие најлош предлог што го имаш дадено до сега во оваа тема.[DOUBLEPOST=1435502660][/DOUBLEPOST]

Зошто најлош предлог му е?
Делбонис денес треба да патува,не се ни спрема за на трева,што ќе бара против Гришо?
Јес да е ментол бугарот,психа катастрофа,ама Делбонис против него нема да направи ништо повеќе од 1 сет.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
тенисери дајте 2 квота за утре на ептен јак улог.... ако не ги уловам сеа на старт нема никад... ама задњиве турнири сум тапа така да дајте предлог 2 квота за утре Вимблдон нека бидат и 10 утакмици ама 2 квота нека вади и више ако сте сигурни....

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Зошто најлош предлог му е?
Делбонис денес треба да патува,не се ни спрема за на трева,што ќе бара против Гришо?
Јес да е ментол бугарот,психа катастрофа,ама Делбонис против него нема да направи ништо повеќе од 1 сет.
Па 3-0 типува, ако земе Дел Бонис еден сет, ќе падне. Дел Бонис има одличен сервис, и е многу стабилен ментално. Доаѓа од добиен турнир, ќе биде потполно релаксиран. Димитров е психо.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Па 3-0 типува, ако земе Дел Бонис еден сет, ќе падне. Дел Бонис има одличен сервис, и е многу стабилен ментално. Доаѓа од добиен турнир, ќе биде потполно релаксиран. Димитров е психо.
Лошо видов,мислев дека пишал 3-0 или 3-1 пошо така го зборевме.
Инаку сет дека ќе изгуби е многу веројатно. :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080

Добро да, ама на трева нема шанса глупаков. Затоа и го играше Челенџеров во Милано, тревата му е само колку да си изигра, односно да го испоштува ранкингот бидејќи мора да се појави на сите Слемови ако не е повреден. Делбонис е крупен човек и нема апсолутно никакво движење за на трева, ќе го убие Димитров со варијации.

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Давајте типови за денес..... што ви душа сака.....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Матошевич јајцето над 3 сета
Чилич -1.5 сетови
Тием - над 3 сета
Гофан - 1
Џокович -1.5 сетови
Иснер - 1