Супер е брат. Гледав јас во ЛШ кога игравте. Не успеа да му мрднеш на средина!Сега како демек не вредел Кондогбиа 40 милиони дрн мрн, море ајде бегајте таму, правевти филмови Ибро, Мартинез, Кондогбиа а на крај како што пиша еден член ќе останете со Кучка и Мастер Лода и btw добар трансфер е Кондогбиа за Интер, кој го прател Монако сезонава знае за што зборувам
Првите 2 гола требало 19то и 20то место да се. Не ме заебавајте па на Лука Тони голот е боље од овие 2. Башка мислам дека на Ковачиќ е прогласен за евро гол на сезоната.Мислам дека нема ниту еден играч на Наполи.
Аталанта 3 ножички од кои 2 Пинила.
Погба неколку пати.
голот на Переира?!Мислам дека нема ниту еден играч на Наполи.
Аталанта 3 ножички од кои 2 Пинила.
Погба неколку пати.
И не само првите два, туку неколку други треба да си ги променат местата.[DOUBLEPOST=1434821155][/DOUBLEPOST]Првите 2 гола требало 19то и 20то место да се. Не ме заебавајте па на Лука Тони голот е боље од овие 2. Башка мислам дека на Ковачиќ е прогласен за евро гол на сезоната.
Иначе Пинила маестрото какви макази
Види какви голови примал нашиот голман да му ебам тоа челичната лејди.
постирај да видиме за шо ремек дело се работиголот на Переира?!
И не само првите два, туку неколку други треба да си ги променат местата.[DOUBLEPOST=1434821155][/DOUBLEPOST]
постирај да видиме за шо ремек дело се работи
Ќе го туриме на 17 место.
Ова е типичен Мело трансфер за Интер. Колку и да е добар Кондогбиа во моментов мислам дека не е она што му требаше на Интер.Добар трансфер за Интер,ипак ја овие пари би ги дал на играч кој прави разлика на терен
Манчини одувек сакал физички играчи на средина така да мислам дека Ковачич го шиткаат,нема шанси Интер да си дозволи 40 мил. трансфер без да продава.За игач од типот на Кондогбија и Алан ќе завршеше работа башка Интер имаат доста вакви играчи(Медел,Гуарин).Со 40 мил. комотно го зимаш Верати.
Браво за постов,се палеа како мајмун на банана кога се шпекулираше дека ке дојде кај нив и оп сеа им олеснало пошо скап бил не вредел ко божем мајка им и татко им од џеб ги даваат паритеСега како демек не вредел Кондогбиа 40 милиони дрн мрн, море ајде бегајте таму, правевти филмови Ибро, Мартинез, Кондогбиа а на крај како што пиша еден член ќе останете со Кучка и Мастер Лода и btw добар трансфер е Кондогбиа за Интер, кој го прател Монако сезонава знае за што зборувам
Чекај, каде ги прочита тие коментари, каде толку многу се пишувало такво нешто, за да те испровоцираат да го напишеш овој пост?! Јас колку што гледам во нашиот фан клуб немаше таква дискусија...Сега како демек не вредел Кондогбиа 40 милиони дрн мрн, море ајде бегајте таму, правевти филмови Ибро, Мартинез, Кондогбиа а на крај како што пиша еден член ќе останете со Кучка и Мастер Лода и btw добар трансфер е Кондогбиа за Интер, кој го прател Монако сезонава знае за што зборувам