Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
15:36. Accordo totale, l’Inter e Kondogbia si dicono di sì. Cinque anni di contratto la base dell’accordo, firma attesa a breve e visite mediche già fissate per lunedì, adesso l’Inter andrà a trattare con il Monaco per raggiungere l’accordo sul costo del cartellino. E Inter che non vuole fermarsi a Kondogbia ma sembra intenzionata anche ad accelerare per Imbula del Marsiglia

Ко украдоа Кондогбиа Интерашиве...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Интер на Монако ќе му плати 40м за Кондогбија според мене тој играч не вреди толку и нас ни треба играч што ќе игра со срце за клубот а не за пари ние со тие 40м ќе земеме подобар играч во секој момент!
Следам една страна на фб...Кога беа шпекулациите за овој,загризи Галијани,дај и 50че ако треба,сега многу се 40.
Ушлер,мушлер шо ќе кажеш ти,како стручњак? :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Добар трансфер за Интер,ипак ја овие пари би ги дал на играч кој прави разлика на терен

Манчини одувек сакал физички играчи на средина така да мислам дека Ковачич го шиткаат,нема шанси Интер да си дозволи 40 мил. трансфер без да продава.За игач од типот на Кондогбија и Алан ќе завршеше работа башка Интер имаат доста вакви играчи(Медел,Гуарин).Со 40 мил. комотно го зимаш Верати.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Добар трансфер за Интер,ипак ја овие пари би ги дал на играч кој прави разлика на терен

Манчини одувек сакал физички играчи на средина така да мислам дека Ковачич го шиткаат,нема шанси Интер да си дозволи 40 мил. трансфер без да продава.За игач од типот на Кондогбија и Алан ќе завршеше работа башка Интер имаат доста вакви играчи(Медел,Гуарин).Со 40 мил. комотно го зимаш Верати.
Медел е класичен копач,а Гуарин е премногу слаб во тиквата и се губи на терен.
Башка и двајцата не се толку технички потковани како Кондогбија кои ќе ја држат играта.

Кова не си оди,аманет остави управата на Интер

Одличен трансфер периот за Интер сега за сега,Мурило,Миранда,Кондогбија,а се затвора трансферот и на Имбула.Ги одбил сите останати екипи само за да потпише за Интер.

После тоа Интер тргнува кон Салах или Јоветич,а има и големи шпекулации околу Фелипе Луис.
Двајца од овие тројца би дошле на позајмница со право на откуп.

Од Интер си одат 11 души и се ослободува место за плати и подобри играчи од претходните.
Фала курцу нема више Нагасан и Кузманович да ги гледам како се тегават како мрсули по теренот.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Абе ја знам и дека на Барса да им понудиш 40 мил за Иниеста ќе ти го дадат, знам дека го зимаш и Верати за 40ка... ама вие или било кој тим што игра ЛШ.
Ама ние сме 8мо место, мора некад и да се преплати некој играч за да имаш успех, иако не мислам дека 30 милиони се премногу за Кондогбија (да 30 плус бонуси а не како што беше првично кажано 35+), ај да игравме ЛШ па да можеме и да намалиме на цена, вака тоа е тоа.
Лично мислам дека 19 милиони се премногу за тој Имбула кој ретко кој го знае што играч е, Кондогбија сепак створи некое име последниве 2-3 сезони.

И не им верувајте на миланезите ако викаат дека сме го преплатиле и дека не е добар и слично. :icon_lol:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мене ми е чудно последните недели се поврзувавте со Мело и Мота цело време сега одеднаш купувате дмф играч за 40 мил. затоа мислам дека на некој начин е замена за Ковачич,како што кажав Манчини сака копачи во средина плус му замеруваше на Ковачич последниот период.

Ако го задржите Ковачич ондак секоја чест,што да кажам друго:)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене ми е чудно последните недели се поврзувавте со Мело и Мота цело време сега одеднаш купувате дмф играч за 40 мил. затоа мислам дека на некој начин е замена за Ковачич,како што кажав Манчини сака копачи во средина плус му замеруваше на Ковачич последниот период.

Ако го задржите Ковачич ондак секоја чест,што да кажам друго:)
Па сака копачи ама сака и играч како Ковачиќ.. Станковиќ, Верон беа стандардни кај него. :P

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Околу Кова ќе се гради играта во новата сезона и ќе има гарантирано место во прв состав.
Играчите од средниот ред кој ќе го напуштат Интер ќе бидат Гуарин (типувам на него),Кузмановиќ и Оби со што се отвара место за Кондогбија и Имбула (најверојатно)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Добро е што почнаа да фрлаат пари Миланскиве екипи, но морам да напоменам за Интер дека со тој играчки кадар што сега го имаат, тешко дека ќе направат нешто на трите фронта (Серија А, Купот и ЛЕ)... Ова е одличен трансфер за нив, но далеку е од завршена работата кога станува општо збор за тимот

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро е што почнаа да фрлаат пари Миланскиве екипи, но морам да напоменам за Интер дека со тој играчки кадар што сега го имаат, тешко дека ќе направат нешто на трите фронта (Серија А, Купот и ЛЕ)... Ова е одличен трансфер за нив, но далеку е од завршена работата кога станува општо збор за тимот
Само дома играме. ЛЕ Сампдорија си игра.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Значи не тепаше Манчини... ОК.

Сега ќе си седиме како оние маалски клошари од ’Седам и по’ и ќе чекаме овој да пропадне во Интер. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.460
Поени од реакции
87.243
Само дома играме. ЛЕ Сампдорија си игра.
Па јас мислев дека и Интер ќе идат :eek:

Нема врска, ај малце ретро да идеме... Лацио сезона 2003/2004. Со овој тим денес, би се прошетале до титулата (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom