Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
49.292
Ех времиња....кога Иосоно,Кико МС,курајберот и Сан беа главни на оваа тема ..какви постови се пишуваше тогаш да ти е мерак да ги читаш:drk:..а не сега Џонтрата глуми шериф нешто :icon_lol:
Синдикат , мој верен соборец од времето. Тоа бате ја разбираше материјата овде.

Уствари, све у курац отиде откако Мондонико влезе на форумов и не потру со неговите семинарски состави. Човеков со досадноста негова како да ја исцеди цела забава од темава (Милан и ИНтер со тоа што на ништо не личат придонесоа) ама па и порано не личеа на курац, па пак од жустри дискусии банови летаа и имаше пичкарање до зори.
Ова сега е натпревар на Мондоконико, Шакака Лака и такви некои во дисциплина кој ќе напиште повеќе и кој е поапорен за читање.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И јас немам ништо против Мондоико,во 99% се сложувам со се што ќе напиши и констатира но во глобала навистина делуваат досадно неговите постови и скоро никогаш не му ги дочитувам постовите бидејќи како претходно да знам што ќе напиши...никаква имагинација и иновативност како да нема во него,се исто па исто....треба малце забава како што знае да направи Скиера,Дињата на Анчо,Шерифот(Џонтра) и останатите. ..па постовите не ви ги читаат професорите на Оксфорд туку обични фудбалски фанови од Македонија

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Prokleti da se Zamparini i Preciozi!!!!!!!

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.787
Поени од реакции
11.678
Добро е,мислев дека сум единствен шо ми е досаден Мондо со неговите есејски постови.

И да,фали нигерот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Ми фали неговата узречица „еби ме во газот и викај ме Бети" кога Пирло ќе решеше утакмица. :(

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.171
Поени од реакции
18.197
Ве сакам и јас вас сите :love:

Инаку главниот проблем во мене отсекогаш бил што сум се обидувал да искривам криви дрини. И тоа не само на форумот. Оти овде не да има искревени дрини, туку има некои толку закривени што не знаат ниту дека за да биде гол топката треба да помине со целиот обем после гол-линијата.

Инаку и мене ми е криво што постарите членови не пишуваат на темава, бидејќи од она малку што го имаат напишано од кога сум овде се гледа дека има квалитет во нив и за забава и за дискусија. А искрено не се чувствувам виновен за тоа. Сметам дека ако Милан и Интер се вратат во борба за врвот, овде пак ќе вришти.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ако не пишуваме не значи дека не го читаме форумов :icon_lol:, се нема време а баш ми фалат оние бесконечни дебати со Гревот околу калчополи, ајде еве има некаков прогрес кај 'комшивките' да речеме, колку толку за да има пак некаков повод за 'дебатирање' :cool:. Зошто го спомнувате само Торпедо, па интерашите имаа уште појак лик, Думан мислам беше :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.273
Уствари, све у курац отиде откако Мондонико влезе на форумов и не потру со неговите семинарски состави. Човеков со досадноста негова како да ја исцеди цела забава од темава (Милан и ИНтер со тоа што на ништо не личат придонесоа) ама па и порано не личеа на курац, па пак од жустри дискусии банови летаа и имаше пичкарање до зори.
Ова сега е натпревар на Мондоконико, Шакака Лака и такви некои во дисциплина кој ќе напиште повеќе и кој е поапорен за читање.
Не е до Мондо, ниту до Шака Лака верувај ми... работата е во тоа што лигата веќе не е интересна последниве години, однапред се знае кој ќе ја освои титулата, и веќе од Септември се знае дека Миланските екипи ќе се борат за ЛЕ. Нема веќе неизвесност во Јуве-Милан и Јуве-Интер, а пак за Милан-Интер да не зборам... последниве години го гледам овој натпревар чисто ради сеир, да ги видам со кои инвалиди ќе излезат на терен двата тима.
Но сепак има исклучоци... пример е дербито Јуве-Рома што се одигра во Торино кадешто победивме 3-2, е тогаш беа испишани 20+ страни за еден ден, еве да се потсетиш. Секогаш има членови спремни на добра дискусија и провоцирање додека некој не заработи бан, ама ти се молам, каква дискусија очекуваш кога табелата во Серија А изгледа вака...?

Последно уредено:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801

Каков натпревар бе, не треси, нели гледаш и јас не пишувам како порано:P
А се сеќавам во периодот 2008-2010год. еден Пупоне војна водеше со интерашите:icon_mrgr:
А со Син една дискусија додека се разреши можеше да трае и по една недела:D
Времиња беа тоа:rolleyes:, овој Мондонико и мене ми е досаден на моменти(n)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.171
Поени од реакции
18.197
Каков натпревар бе, не треси, нели гледаш и јас не пишувам како порано:P
А се сеќавам во периодот 2008-2010год. еден Пупоне војна водеше со интерашите:icon_mrgr:
А со Син една дискусија додека се разреши можеше да трае и по една недела
Времиња беа тоа:rolleyes:, овој Мондонико и мене ми е досаден на моменти(n)
Е немој и ти сега :icon_mrgr:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Е немој и ти сега :icon_mrgr:
Брат кај тебе почни од тоа што самиот ник и аватар изгледаат некако досадно и умерено, мораш некои промени да правиш за да те засакаат луѓето, смени го тоа човече од аватар тури ја Хали Бери, Лепа Брена, Боки 13 што ти знам .. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.418
Поени од реакции
114.007
Шо го закачате Мондо бе, добар си е. Бар човекот разбира фудбал и не тресе зелени како некои. Е сеа тоа што е во “љубовна врска“ со судиите му е фабричка маана, али нема везе, ќе му прогледаме низ прсти. :kafence:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шо го закачате Мондо бе, добар си е. Бар човекот разбира фудбал и не тресе зелени како некои. Е сеа тоа што е во “љубовна врска“ со судиите му е фабричка маана, али нема везе, ќе му прогледаме низ прсти. :kafence:
Добар е нема збор. Ама да ја клај лепа брена на аватар е подобар муабет.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom