Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Мислам дека @Hm_Hm некаде имаше анализа за Џенова дека не се лоши годинава. Јас не сум ги гледал оваа сезона, ама ги стегнав 2 на ливче денес. :coffee:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.171
Поени од реакции
18.197
Џенова се катастрофа и на почетокот од сезоната имаат неверојатна среќа. Каде и да е ќе им се врати тоа.

Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
ROMA (4-3-3): Skorupski; Maicon, Manolas, Mapou, Cholevas; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho

JUVENTUS: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente.

CAROT на клупа?

Превод?

Уствари што превод, дај повеќе слики. Или видео. :P
Gloria Patrizi

Francesca Brienza

Реално гледано Јуве се појаки и Рома ќе го папа...
Реално гледано Јуве е во полн состав. Пирло е повикан за утакмицата, значи само Барзаљи ви е повреден.
Само тоа може да ве спаси. :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Реално гледано Јуве е во полн состав. Пирло е повикан за утакмицата, значи само Барзаљи ви е повреден.
Само тоа може да ве спаси. :D
Само то ќе ни ја еби утакмицата ако ме прашваш мене + Рома стартува со Итурбе и официјално ќе бидите 5 пати побрзи од нас а ќе нема кој да покрива пред одбраната плус Пирло 2 месеци фудбал нема изиграно.

Време беше некој да го седни Видал малце. Се надевам на истото со Љоренте

Член од
22 јануари 2005
Мислења
1.644
Поени од реакции
1.677
Само то ќе ни ја еби утакмицата ако ме прашваш мене + Рома стартува со Итурбе и официјално ќе бидите 5 пати побрзи од нас а ќе нема кој да покрива пред одбраната плус Пирло 2 месеци фудбал нема изиграно.

Време беше некој да го седни Видал малце. Се надевам на истото со Љоренте
Рома излегува со доста офанзивна формација. Холебас е најофанзивен бек што го имаме. Интересно ќе е.

Еј колку сте јаки, CAROT го одмарате на ваква утакмица. :D
Камо ние да можевме да си дозволиме да одмориме некој. Наинголан досега утакмица нема пропуштено.

A glance at the Lega Calcio stats confirms this equilibrium: Juventus are top of three categories (shots on target, territorial supremacy and dangerousness) while Rudi Garcia's men command the table in the other three categories (ball possession, balls played, and pass completion rate). Numbers which clearly suggest the top two are a cut above the rest.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Рома излегува со доста офанзивна формација. Холебас е најофанзивен бек што го имаме. Интересно ќе е.

Еј колку сте јаки, CAROT го одмарате на ваква утакмица. :D
Камо ние да можевме да си дозволиме да одмориме некој. Наинголан досега утакмица нема пропуштено.

A glance at the Lega Calcio stats confirms this equilibrium: Juventus are top of three categories (shots on target, territorial supremacy and dangerousness) while Rudi Garcia's men command the table in the other three categories (ball possession, balls played, and pass completion rate). Numbers which clearly suggest the top two are a cut above the rest.
Видал не е ни на теренот за загревање, нешто не е во ред.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Му удри у рака, ама делуе дека се бранеше. Работата е далу му беше оддалечена од тело, за да биде свирено.
А веќе кога досудил, мислам беше на линија и Е пенал.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.273
Кој го паси натпреварот... дојдов да ги читам коментарите :coffee::icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Му удри у рака, ама делуе дека се бранеше. Работата е далу му беше оддалечена од тело, за да биде свирено.
А веќе кога досудил, мислам беше на линија и Е пенал.
ako bilo na linija ne e penal be druze :)
ne te svakam, mislam bilo na linija i E penal, logicno bi trebalo vaka da izgleda, mislam deka bese na linija i ne e penal

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Ајде бе нека играат фудбал малку...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom