2015-16 LFC fixture list
August
8 - Stoke City (A)
15 - Bournemouth (H)
22 - Arsenal (A)
29 - West Ham United (H)
September
12 - Manchester United (A)
19 - Norwich City (H)
26 - Aston Villa (H)
October
3 - Everton (A)
17 - Tottenham Hotspur (A)
24 - Southampton (H)
31 - Chelsea (A)
November
7 - Crystal Palace (H)
21 - Manchester City (A)
28 - Swansea City (H)
December
5 - Newcastle United (A)
12 - West Bromwich Albion (H)
19 - Watford (A)
26 - Leicester City (H)
28 - Sunderland (A)
January
2 - West Ham United (A)
12 - Arsenal (H)
16 - Manchester United (H)
23 - Norwich City (A)
February
2 - Leicester City (A)
6 - Sunderland (H)
13 - Aston Villa (A)
27 - Everton (H)
March
1 - Manchester City (H)
5 - Crystal Palace (A)
12 - Chelsea (H)
19 - Southampton (A)
April
2 - Tottenham Hotspur (H)
9 - Stoke City (H)
16 - Bournemouth (A)
23 - Newcastle United (H)
30 - Swansea City (A)
May
7 - Watford (H)
15 - West Bromwich Albion (A)
Октомври и Март се пекол...Иначе останатите месеци ми се допаѓаатАјде титулааааа и Ингс најбољи стрелец
![]()
Море јас без пари би го дал да му ебам регето јамајканско!
Третата таман ќе биде.
Третата 50че, за да може да купиме пар Аспаси :Д хахахахха
Третата таман ќе биде.
35.5 била, плус бонуси.Третата 50че, за да може да купиме пар Аспаси :Д хахахахха
Стерлинг може да притиска и ко менгеме ако сака ама џабе му е. Нема шанси, не го пуштаат под 50. Мислам дека би го дале и за 40 ама да не требаше тие 5-6м фунти на КПР да им ги исплатат кои стоеле во договорот.35.5 била, плус бонуси.
Мислите има шанси да ја прифатат? Ако притиска Стерлинг, треба убаво да се размисли.
Се согласувам. Сите (барем за мене си зборувам), го памтиме Стиви како играше, но реалноста е дека немаше тогаш интернет, па да можеме да го пратиме подетално. Ќе изгледавме утакмица, и тоа беше тоа.Пошто секој викенд Ливерпул ги давале на тв, 38 кола и секоја недела ЛШ и покрај Овен, Хипија, Хаман, Хески, Фаулер Бабел, Рисе, Кара, Барош ние само Стиви сме го прателе, како давал асистенции, како давал голови, па анализи сме правеле на нет, па сме читале на Ехо итн итн.
Стиви бил вонсериски ама дека толку детално општо се прателе фудбалерите пред 12тина години, не би рекол. Уште па повеќе не можам да се согласам дека некој во црна медиумска дупка како фиром, без распостранет интернет тогаш и со 2 утакмици кои се пренесуваат за викенд (па која е можноста баш Ливерпул да ги пренесуваат) да пратиш како играат поедини играчи.
Иначе, знам јас дека даваа на А1, Сител а пред тоа на МТВ1, го памтам тоа.
Ова не сум јас, така?Кога ќе прочитам за перспективен играч дека никогаш нема да може да го прави ова или она, помислувам дека правам муабет со менаџери и тренери на еден од топ20 фудбалски клубови во свет и минимум искуство од 20 години, при што развиле 50 мулти ѕвезди а „низ рака“ им поминале илјадници фудбалери а не со некој кој најблизок контакт со фудбал му е серва.
Не викам дека ќе биде или не ама „никогаш нема ова“ или „никогаш нема она“ ми е смешно, во најмала рака. Поготово за играч кој е капитен на Ливерпул (а не Треска Шишево), со огромен потенцијал и загарантирано место во првата постава на англиска репрезентација.
Па, до некаде. Имаш 50 пати изиграно фудбал у живот и реално, не те бива, ни приближно али можеш да кажеш дека Хендерсон нема да го бидеОва не сум јас, така?![]()