Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пеџа, нема врска колку време игра Џан, а колку Хендо. Мене во стилот на игра Џан ми е многу поблиску до Џерард, и мислам дека, тој би можел да биде неговата замена.

Мартин Шкртел по се изгледа потпишал нов договор, и го одбил Интер. @Џонтра Волта, да те вклучиме на темава, те нема некако. :D

Ааа Џан имал карактер, Хендерсон немал. До тоа било...

Сите имаат карактер моментално у Ливерпул и се техничари.

Нормално, кога после секоја победа покажуваме карактер.

Хендерсон да немаше јак карактер, ќе ги збираше топките после тренинзите на Сусо и Балотели. :D

Бонус: А најблиску до капитенската лента ќе беше за време на дербито на Мерзисајд облечен како Мајти Ред (требаше да гуглам за имево на маскотата :sramezliv:). :icon_mrgr:

Смешно е да помислиш дека нема карактер :)

Тоа ти е исто ко да ми каже некој дека Лукас не е карактер, ќе си ја откорнам потколеницава и ќе се истепам до смрт. Едини играч кој бил укан на Енфилд, еј, на Енфилд, каде што играчи како Марио ебаниот Балотели се воршипуваат и им прават песни за 3 дадени гола во сезона.

Кој вели дека Хендо нема карактер?

Да не го цитирам Бодо, кога во дискусија за Џан вс Хендерсон се баца со муабет „Џан има карактер да биде голем играч“ или како и да пиша а го нема Хендерсон во муабетот.

Пеџа, нема врска колку време игра Џан, а колку Хендо. Мене во стилот на игра Џан ми е многу поблиску до Џерард, и мислам дека, тој би можел да биде неговата замена.

Мартин Шкртел по се изгледа потпишал нов договор, и го одбил Интер. @Џонтра Волта, да те вклучиме на темава, те нема некако. :D

Пеџа кои му се овие дејли шмејл шпекулации? :P Ве изногиравме 34 пати за Ковачиќ па сеа враќате со Шрктел. :icon_mrgr:
За кур ни е Шкртеу, Миранда си го купивНе. :cool:

Нормално, кога после секоја победа покажуваме карактер.

и после секој пораз.[DOUBLEPOST=1434641837][/DOUBLEPOST]
Да не го цитирам Бодо, кога во дискусија за Џан вс Хендерсон се баца со муабет „Џан има карактер да биде голем играч“ или како и да пиша а го нема Хендерсон во муабетот.

Иначе не го сфати муабетот за карактерот :D:D
Не мислев уопште на ова.[DOUBLEPOST=1434641946][/DOUBLEPOST]
Хендерсон да немаше јак карактер, ќе ги збираше топките после тренинзите на Сусо и Балотели. :D

Изгледа не си видел како Балотели му вика АБЕ БЕГАЈ ТАМО пред пенал..:):)

Изгледа не си видел како Балотели му вика АБЕ БЕГАЈ ТАМО пред пенал..:):)
Аууу гледав и видов. И ситуацијата немаше врска со немање карактер (во формата за која праиме муабет). Да беше некој друг со "карактер" како што замислуваш ќе требаше да се испотепаат кој да шутира. Овој дури презрело се справи со ситуацијата да не се направи скандал од целата таа ситуација. :)
Можеби како капитен тоа што му фали е инфлуенс и стравопочит кај соиграчите, но на прсти се бројат младите капитени што ги има тие особини.

Што мислиш ова видео доловува карактер? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom