Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Другари ај ако некој може да го најде Бичемо прваци света онлајн, или уште поарно за симнување нека ми пушти ПП. Татко ми сакал да го гледа, а утре најверојатно ќе одам за Скопје, па ми треба за вечер. :D

Не знаев каде на друго место да се обратам. Фала.
Ќе почека уште месец, два татко ти. Ако добро се сеќавам Монтевидео играше у февруари у кино, а за симнување го имаше веќе крај на јули, август, исто би требало да биде и со овој со оглед на тоа што играше февруари/март. :D

O0nHPsq.jpg

може некој да би каже како беше екстензијата за хром со која се менува ајпито за гледање на Хулу и Нетфликс? :)

Mi fali mara da pozborime za Get Hard. :LOL:

Ќе почека уште месец, два татко ти. Ако добро се сеќавам Монтевидео играше у февруари у кино, а за симнување го имаше веќе крај на јули, август, исто би требало да биде и со овој со оглед на тоа што играше февруари/март. :D

и порано го имаше монтевидео за симнување каков Август. На приватните трекери ако го немаши и крајот на Април.

и порано го имаше монтевидео за симнување каков Август. На приватните трекери ако го немаши и крајот на Април.
За двојката ти зборам у јули, август излезе на приватни српски тракери.

За двојката ти зборам у јули, август излезе на приватни српски тракери.

да, да, баш сега истражував малце. Почеток на август излегол, ја мислев рано излегол.. Извини, моја грешка :)

038. Tinker Tailor Soldier Spy 9/10 (2011) (Предобро билдање атмосфера низ филмот, и темната кинематографија придонесува одлично. Реалистичен трилер за шпионажата во ладната војна.
Сериозно потценет филм, штета не им е гледан на многу. Гери Олдман у сенка покажува кojа величина од глумец е. (y)

На која веб страна кога ќе напишеш името на некој филм ти излегуваа и други слични филмови?

Back
На врв Bottom