Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а и според ова...Актерот кој што го глуми Џон Сноу изјавил дека не потпишал договор за 6та сезона, што значи дека голема е веројатноста да е толку со ликот, но можно е да се појави во 7ма, исто како со овие децава и Ходор.

Како бре Станис добар војсководец. Имам едно прашање сега кога се се заврши зошто фановите на книгите толку го сакаа Станис искрено во серијата освен битката на Северот човекот беше тотален флоп и си заврши како што се очекуваше после толку многу грешки тактичар како Болтон не се поразува
In fact, I believe that through a good grasp on strategy and an even better understanding of tactics, Stannis Baratheon is the most well-rounded military commander in Westeros.

Станис знаеше дека ќе умре уште откако му дезертираа војниците и Мелисандре. Не се замараше со тактики и глупости кога тргна кон Винтерфел, човекот едноставно изгуби се и беше dead man walking. Нема врска неговата експертиза во ситуацијата, сигурен сум дека можеше да извади повеќе.
Џон мислам дека ќе го вратат. Или како ВВ или богот на огнот ќе го дигне од мртвите, или што и да е, всушност сакам да го вратат, мора да одигра главна улога горе на северот.
Ситуацијата со Даенерис ми е чудна. Не беше Мирин подалеку од територијата на Дотраките или пак овие имаат мигрирано? Ќе се види догодина ваљда.
Тоа е тоа. Квалитетна сезона и покрај некои ситни дешавки кои можеа да се одбегнат.
More!!!
Како што,па Калиси...И сеа шо, го убија му ебаја матер, па ела гледај пак, ич к*р не ме болит, не ја чекам 6тата сезона, ако сакат нека почнит, кој а тркалат, мајката да му ја .... на онај Оли, кој го измисли рацете да му се исушат.
Најлесно е, отепај го тој сите шо го сакет, и сеа шо да чекам нова сезона, шо ќе видам ?

Сабајле дур симињав торент идам да видам коментари дали е ок аудио/видео прв коментар "Oh my God they've killed Jon Snow"
. Премногу провидна им стана формулата за успех т.е премногу на иста финта играат, понатаму што и да се деси серијата ќе биде онака. А за у иднина предвидувам Гејм оф Тронс да стане првата сф/фантази/сапуница. У наредна сезона очекуем Сем Тарли да стане гранде мајста и најучен човек у седумте кралства и да го видиме у дуел со планината нешто ко Рајден вс Огре, да фрштат магии дур трае тепачката. Калиси ќе ја силова цело племе а она ќе си ја пее