Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Фалкао колку е паднат тоа е страшна работа, колку е спор, никаков. Од тоа што успеав да видам од него у послените 20 минути колку што гледав, а не верувам дека бил нешто подобар во претходниот дел.

Уопште не личи на оној Тигар од времето на Порто и Атлетико кога рушеше све пред себе како тенк.
Ептен е за нигде.

Не, дека останатиот дел од екипата играше страшно и делеше страшни топки кон него, ама овој сите шанси ги уништи.

Фалкао колку е паднат тоа е страшна работа, колку е спор, никаков. Од тоа што успеав да видам од него у послените 20 минути колку што гледав, а не верувам дека бил нешто подобар во претходниот дел.

Уопште не личи на оној Тигар од времето на Порто и Атлетико кога рушеше све пред себе како тенк.
Ептен е за нигде.

Уште тогаш мене хајпот за Фалкао ми беше преценет и одбивен, али дека даваше голови, даваше. Сега и повредите тотално го сјебаа. Едина шанса му е да се врати кај Симеоне и да му врати делумно формата ко на Торес.

Иначе потег на векот на Дунда му е што не го играше Тиаго Силва плачкото. :нинџ:

Бразил = Португалија. Освен јазикот заедничко им е тоа што во репрезентациите имаат еден вонсериски играч кој ги вади од гомна. Остатокот се дури и подпросечни фудбалери.

Уште тогаш мене хајпот за Фалкао ми беше преценет и одбивен, али дека даваше голови, даваше. Сега и повредите тотално го сјебаа. Едина шанса му е да се врати кај Симеоне и да му врати делумно формата ко на Торес.

Иначе потег на векот на Дунда му е што не го играше Тиаго Силва плачкото. :нинџ:

Бразил = Португалија. Освен јазикот заедничко им е тоа што во репрезентациите имаат еден вонсериски играч кој ги вади од гомна. Остатокот се дури и подпросечни фудбалери.
Па скоро секоја сезона се појавува по еден таков страва шпиц. Што има една фантастична сезона и веќе следната е просек.

Богами една, додуша малце подолга сезона, едно 4 години, со 93 дадени гола...
Просек.

Да бе 100 години. 2 сезони, една у Порто ЛЕ кога освои и следната у Атлетико исто ЛЕ кога освои.

2 сезони во Порто + 2 сезони во Атл Мадрид = 4
Божем кујзне колку беше јак у првата сезона у Порто (кога никој не го ни знаеше) или втората у Атлетико.

Да не се сфатиме погрешно, многу јак играч е Фалкао ама со 2-3 сезони одиграни на врхунско ниво не го праат светска класа напаѓач што ќе го памтат после 10тина години.
Муабетот ми е дека скоро секоја сезона се појавува по некој ваков играч кој ќе распали 1-2-3 сезони и после го нема нигде.

10402548_1470360533004158_2023275843657689751_n.jpg

старчето изгледа и спие со пехарот :D

Пишав и у темата за ПЛ пред некој ден, Фалкао = Видиќ после повредата. Со камшик да ги маваш не можат да се движат побрзо од 3 на саат. Жалосно.

Абе да, overrated после само една одиграна утакмица, кај што промашија милион шанси (y)
Абе 3 милиони шанси, нема проблем. Само онаа Запата што ја имаше, му ебам тоа дегенерикот, се глеа дека игра за Милан, утна цела топка од едно метро пред гол. :yid: Таа и онаа на Квадрадо, останатото очај, два паса не можеа да сврзат, многу, многу лош натпревар за нив. Кој кур играчи се Ѕунига и Армеро бе? :pos: Со овие дрва ли се прави репрезентација ЛОЛ. Ме потсеќаат на одредени африкански играчи кои трчаат ко муви без глави со техника на топката навлезена во минус. Фалкао е КАМЕН, ТРУП, ДРВО, и никако не смее да игра пред Џексон Мартинез. Овој другиов Џексон исто слабо играше, многу грешки направи. Иначе Рондон е напаѓачиште, го пратам цела сезона во Зенит, се искина од давање голови, еве и сега им збрца убав гол на Колумбија, а и не само головите, општо е одличен играч, знае да се загради, да одигра дупли пас, да утрча... Се на се срање првенство со очаен фудбал, барем до сега.

и на тебе ли да ти објаснувам посебно? прочитај погоре што искоментирав на исто како тебе неупатен ...
Видов, али сепак смешно е, толкав пресврт.

Без некоја си лична навреда го мислев. Не се љути одма. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom