Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Бразил... каква Монти Пајтон репрезентација, каква комедија од фудбалери се насобрани, кој си бе ти голман, кој си бе ти 50 милионски Давид ебан Луиз.

Среќа го имаат Нејмар кој е фантазија па сам ги влече малоумнициве, на кое дереџе спадна најфудбалската нација мајко мила, Диего Тардели, Елијас, Фернандињо, Робињо. Чудно Елано не го земале.

Атрактивно игра Бразил , ама Тардели и Давид Луиз се тотални утки зар не можат подобри да најдат.

Нејмар :cuc::cuc::cuc: го пушти по основни домачи продукти.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Овој Фред добар е , не е како тој Фред со бркот трупот .

Овој Нејмар што изиграва капитен коа никој не го ебе ни 2%, а и нема фаца и не е појава за капитен.

Иначе кај бразилциве знаци на живот покажуваат само овие 3ца што се у форма, ВилијаМ, Нејмар и Даниел Алвес.
И стај го Кутињо место тој лево крило што игра ти ебам Дунгата.

Овој Нејмар што изиграва капитен коа никој не го ебе ни 2%, а и нема фаца и не е појава за капитен.

Иначе кај бразилциве знаци на живот покажуваат само овие 3ца што се у форма, ВилијаМ, Нејмар и Даниел Алвес.
Повреда имал Кутињо на тренинг, не е ни на клупата.

Повреда имал Кутињо на тренинг, не е ни на клупата.
Као да го видов у резервите коа ги покажуваа составите. :cautious:
Или можда сите пријавени ги покажуваат.

Како и да е мора некој да го смени тој левото крило пошто абер нема.

Кај е Халк бе?

Фарфан добро игра иако беше повреден околу 8 месеци. Добри се Перу, може второ да го пуштат и Кариљо (Спортинг Л.), добар играч е.

:pos:

Абе, се живо хејташ.. Добри ротации ми стои дека имат Бразил, Дунга убаво има наместено формација Вилиан и Нејмар сами носат игра и не им се знаат позиции, ама Миранда игра за двајца назад. У каков киксер премина Луиз, не ми се верува..

Бреееејјј мртвила ништо немаат ццццц непознати играчи, Робсон де Соуза факинг Робињу :vozbud:

Пуштај го тој Фирмино у напад место Тардели менталниот.. леееееејј се нервирам никад у живот не сум глеал помртов Бразил, прв пат у живот само 3-4 играчи да знам од цел состав.

Ало Бразил бил страв и трепет бе, да не знаеш попрво кој напаѓач да повикаш у состав а не па да знаеш кој да стаиш у прва постава. На што личи ова ми враќаат полумртви играчи назад у селекција.
Боље Роналдињо и Кака да ги викнал.

Кај е Халк бе?

Откако во септември лани откажал настап на пријателска поради повреда Дунга го исклучил бидејќи сметал дека не е повреден и неосновано откажал . Од тогаш не настапил повеќе за Бразил .

Колку се глупи значи ова јужноамериканциве у случајов Нејмар,го избриша спрејот со рака,и јадеше жут за џабе:pos:,што ли мислеше дека нема да го види:tapp:

Бреееејјј мртвила ништо немаат ццццц непознати играчи, Робсон де Соуза факинг Робињу :vozbud:

Пуштај го тој Фирмино у напад место Тардели менталниот.. леееееејј се нервирам никад у живот не сум глеал помртов Бразил, прв пат у живот само 3-4 играчи да знам од цел состав.

Ало Бразил бил страв и трепет бе, да не знаеш попрво кој напаѓач да повикаш у состав а не па да знаеш кој да стаиш у прва постава. На што личи ова ми враќаат полумртви играчи назад у селекција.
Боље Роналдињо и Кака да ги викнал.
adriano.jpg

Колку се глупи значи ова јужноамериканциве у случајов Нејмар,го избриша спрејот со рака,и јадеше жут за џабе:pos:,што ли мислеше дека нема да го види:tapp:
Мислеше дека е капитен и судијата може за кур да му се фати. Па дојдоа и Алвес и Луиз да се бунат овој ги бутка овие пак се враќаат. Бем ти капитен. :D

А иначе не знам што кур им смета тоа спрејот што го бришат. :toe:[DOUBLEPOST=1434321338][/DOUBLEPOST]
Ме погоди директно у срце, со нож, и го заврте 2-3 пати. :place:
Како на аватаров сум сеа.
Чеј да си пуштам сеа ``Све још мирише на њу`` Парни ваљак.:place:

Каков удар на Нејмар , штета.

Какви несреќи се Бразилциве, нашава репрезентација ќе им се држи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom