Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
И ?..што ќе се случеше?..зарем можно е да извадат подобар резултат од тој лани?..па финале играа побогу,не испаднаа во 1/8 финале за вакви постови да пишуваш
Па пораз во 1/8 или финале не му менува многу на нација како Аргентина.. Факт е дека лани во финалето нијансии решаваа.. Освен тој мечот против Бразил Германците не беа воопшто доминантни.. Многу лесно можеа и со Алжир да отпаднат ако не беше Ноер..

Сакам да кажам дека конечно составот е фит и комплетен.. Е сеа дека зедоа уште полош тренер од Сабеља е друга работа..

[DOUBLEPOST=1434265043][/DOUBLEPOST]
Овој сладоледџијава никад не ми бил јасен со ставовите и мислењата
дечко што не ти е јасно? ставот ми е добар дека се прејаки, само коментирав дека се кретени пошто прво полувреме у шише ги ставија не им дадоа топката да ја допрат, за во второ полувреме поточно за пола саат им прават 2-3 шанси и примаат 2 гола....

Морав. :pos:

Инаку, вреди да се гледаат утакмициве или?
и на тебе ли да ти објаснувам посебно? прочитај погоре што искоментирав на исто како тебе неупатен ...

CHexovzWgAAIo_Q.jpg

леле какво тимче :drk:

Слабо темава .. Тата ја упропасти Аргентина на натпреварот со Парагвај , како само можеше да ги извади Пасторе и Банега а го внесе трупот Игуаин !!
Оваа Копа Америка мора Аргентина да ја освои , Бразил нека биде финалист. :D

Слабо темава .. Тата ја упропасти Аргентина на натпреварот со Парагвај , како само можеше да ги извади Пасторе и Банега а го внесе трупот Игуаин !!
Оваа Копа Америка мора Аргентина да ја освои , Бразил нека биде финалист. :D
Те боли кур, ти и така си за Уругвај. (y)

Венецуела како ги плеска на Колумбија :vozbud: , и тоа попопуларен спорт им бил бејзбол .

Ама е глуп коментаторов што коментира Колумбија сега, вика Џексон Мартинез један од најтражениих нападача у европи, Арсенал је спреман понудити Порту 40 милиона еура.

Глуп, у Милан отиде веќе Џексон бе коњ.

:pos: Ete Kolumbijaaaaa.... ma da Sampion ke bide spored vas. GIBRALTAR igra podobar fudbal, koi umreni...

Давид Луиз мирен додека ја пее химната . :eek:[DOUBLEPOST=1434317711][/DOUBLEPOST]:pos:

Последно уредено:
Лудници е овај турнир.. 2011 полуфинале беше Уругвај, Венецуела, Парагвај и Перу..
Како шо тргнало и ова година ќе биди :pijani:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom