Кладилница (Генерална дискусија)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
Тоа е новата игра ГГ1 или ГГ2, значи доволно е едното да го фатиш, затоа се помали коеф. Инаку ако прашува некој за Грција јас попрво би ја играл 0-1 или 0-2 точен резултат отколку 3+.
Шо стори контрење Грција бе ццц, среќа што не сум се излажал да ја играм, којзнае какви пцовки ќе измислев сега.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
Денеска извадив Спорт Лајф картичка, си направив профил на страната нивна, па викај ај ќе одам "резервирај тикет" чисто да видам како одат работите.. Го пишувам кодот и ми испаѓа оддолу "Ве молиме внесете го точниот код" или така нешто. Кој курац е финтата се нервирам ептен. xD

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Денеска извадив Спорт Лајф картичка, си направив профил на страната нивна, па викај ај ќе одам "резервирај тикет" чисто да видам како одат работите.. Го пишувам кодот и ми испаѓа оддолу "Ве молиме внесете го точниот код" или така нешто. Кој курац е финтата се нервирам ептен. xD
кога резервираш на картичка никаков код не добиваш треба да си најавен и кога ќе го внесеш тикетот само ја даваш картичката и ти го уплаќаат они.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
За денес,Словачка 1,Македонија и Исланд,Белорусија(ракометите)кец-ОЈ ко кула и Барса кошарката..
Ол-ин,единствено некој ако заеби овде е кошарката Барса,тие се најнепредвидливи,нестабилни се како жени.....

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Nadal, Boleli, Pospisil, Radvanska, Gofin +, Peya/Soares :))

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
кога резервираш на картичка никаков код не добиваш треба да си најавен и кога ќе го внесеш тикетот само ја даваш картичката и ти го уплаќаат они.
Па се најавувам, одам резервирај тикет и ми бара код од картичката ваљда, тој што стои под името.. Испаѓа "--- - --- - ---" :)

моја грешка, не било код, ами број од картичката. Значи се си пишам таман. И не сака. Порќе? xD

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Vasek mochko eden vrti ja kako znaesh i umeesh !

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Турција, Русија, Србија, Италија одбојка светска лига, сите 160.5+ во бетсити

Член од
3 јануари 2015
Мислења
245
Поени од реакции
509
Египет - Танзанија 1и3+ / 2,00

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Дај кажете некој предлози за енбиеј за играчиве,се ме влече дека џејмс ќе иде минус вечер 34.5 му е граница

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Дај кажете некој предлози за енбиеј за играчиве,се ме влече дека џејмс ќе иде минус вечер 34.5 му е граница
Џ.Р. Смит и Тристан Томпсон се минуси двата. И Иги плус.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Пиши им меил на спортлајф, таков им е системот, да прво треба онлајн акаунт да направиш па после да аплицираш за картичката, па сега пошто обратно си направил ти, не те препознава системот.

Објасни им ја ситуацијава преку меил, пиши им го бројот на твојата картичка и акаунтот и пасвордот и ќе ти ги поврзат или тие ќе ти креираат нов акаунт поврзан со картичката што ја имаш :).

Kajgana Shop

На врв Bottom