Увек ни кидаат за побогати.И една поштена што имавме ,курва ја направивме на крај...^Ова е исто кога нема хемија во врската, ти сакаш да бидеш со неа но она не те сака повеќе зошто си нашла друг побогат дечко.
Не бе, поштено се одвоивме со Хипија...Увек ни кидаат за побогати.И една поштена што имавме ,курва ја направивме на крај...
Лично немам став за тоа дали треба да си иде или не. Мене проблемот ми е што САКА да си иде. Истата прича ко Суарез лани, и ете пак се дешава најдобриот играч да бара излез. На тоа мора да се стави крај за да не станеме selling club и да правиме напредок. Не може да се биде успешен ако цело време си го продаваш најјакиот играч. Нека се деси што ќе се деси со Стерлинг, ама следното лето не сакам некој друг ептен битен да побара излез (мада све ми иде на тоа дека на Кутињо ќе му се приигра у Шпанија ако извади уште една топ сезона кај нас).Не знам што се потресовте толку за Стерлинг. Дечкото се дигна во облаци, осети моќ и покажа најлоша фаца што можеше, не зрел кретен. Не смее така да направи во тим како портсмут, а не па ли во Ливерпул, мора да имаш респект. Башак сезонава не покажа ништо специјално, јас на ваше место едвај би чекал да го „искеширам“ лингуров и да се усмерам накај Ајб. Дечкото е одличен, продорен, перспективен и со „добра глава“. Или бар така ми се чиниДо сега што сум го гледал на сите утакмици имало нешто добро што направил. Лапнете паричка и купете добар напаѓач и да се врати старата 4-ка на трон
![]()
Море, кој најдобар играч? Во која ера од ланската сезона Стерлинг ни беше најдобар играч? Го ставаш пред Кутињо, Мињоле, Шкртел? Стерлинг во иднина МОЖЕБИ би бил врвен играч, а до тогаш треба уште многу да учи.Лично немам став за тоа дали треба да си иде или не. Мене проблемот ми е што САКА да си иде. Истата прича ко Суарез лани, и ете пак се дешава најдобриот играч да бара излез. На тоа мора да се стави крај за да не станеме selling club и да правиме напредок. Не може да се биде успешен ако цело време си го продаваш најјакиот играч. Нека се деси што ќе се деси со Стерлинг, ама следното лето не сакам некој друг ептен битен да побара излез (мада све ми иде на тоа дека на Кутињо ќе му се приигра у Шпанија ако извади уште една топ сезона кај нас).