PlayStation 4

Zemav ps3 slim 120gb ama nemozam da igram piratski igri. E sega eden drugar mi vika da zemam usb od aliexpress i ke mozam da igram, a drugi mi vikat deka moram da go cipuvam. Ajde nekoj sogurno so znae kako odi toa da mi kaze da ne zimam dzabe usb. Edit: sum ja utnal tumata malku xD

Sent from my HTC Desire 200 using Tapatalk

Последно уредено:
Zemav ps3 slim 120gb ama nemozam da igram piratski igri. E sega eden drugar mi vika da zemam usb od aliexpress i ke mozam da igram, a drugi mi vikat deka moram da go cipuvam. Ajde nekoj sogurno so znae kako odi toa da mi kaze da ne zimam dzabe usb. Edit: sum ja utnal tumata malku xD

http://www.idc.com.mk/ Исконтактирај со дечково, мислам дека може да ти помогне. Како алтернатива имаш во Буњаковец на први спрат скроз на крајот кога идеш од Соборна, малце е збутано али распрашај се ако неможеш да се снајдеш, ке ти помогнат.

Имаш соодветна тема за PlayStation 3, таму поставувај прашања во врска со таа тема.

http://forum.kajgana.com/threads/playstation-3.369/

Ја имам Watch Dogs, ако сака некој замена може слободно да ме контактира по ПП :)

Можи не е за овде прашањево, ама колку е потрошувачката на струја на еден PS4 доколку работи 16 часа во денот? Ме интересира пресметано во денари. Ако можи некој да помогни :D

Можи не е за овде прашањево, ама колку е потрошувачката на струја на еден PS4 доколку работи 16 часа во денот? Ме интересира пресметано во денари. Ако можи некој да помогни :D

150w na saat

Бидејќи немам играно 1 месец и ми помина ќефот продавам пс4 малку користен како нов купен од галерија со пс + картичка и игри на акаунтот assasins creed black flag , battlefield 4 , call of duty ghosts , need for speed rivals , watch dogs , fifa 14 , nba live 15 , 8 ball pool , infamous first light и некои други . Сонито е под гаранција до 2016 доаѓа во оригинално пакување. Праќам по карго низ цела Македонија . Цел комплет го давам за 22.000 денари и каргото на мој трошок. Евтино и побрзајте. Членови на форумот имаат предност пред купувањето. Сонито е буквално ко ново без гребка.

Да се пофалам и овде, вчера го сефтосав, со Witcher 3.
NDrBwxM.jpg

Во меѓувреме симнувам демоа за Final Fantasy...
So far, so great! :cool:

Да се пофалам и овде, вчера го сефтосав, со Witcher 3.
NDrBwxM.jpg

Во меѓувреме симнувам демоа за Final Fantasy...
So far, so great! :cool:

Честито !!!

Леле, ако го хакнат чудовиштево за играње пиратерија, сите ќе му се нафрлиме како алва.

Излегоа некои информации,незнам колку се точни дека во Бразил успеале да го пробијатo_O

Никогаш нема да го достигнат нивото на продажба како што беше ПС1 Пс2

Излегоа некои информации,незнам колку се точни дека во Бразил успеале да го пробијатo_O
Не е баш некој "jailbreak" туку е инсталирање на видео игри нешто како Primary ili Secondary account што се врти низ е-bay. Наводно плаќаш 100 до 150 долари и ти инсталираат околу десетина игри во сонито. Дајте време , сепак беа потребни скоро 3 години да тројката биде хакната. Сега за сега за ефтино ги имаш преку е-бay како што и кажав. Ги имам така купено Bloodborne i Witcher 3 за 20 евра.

Не е баш некој "jailbreak" туку е инсталирање на видео игри нешто како Primary ili Secondary account што се врти низ е-bay. Наводно плаќаш 100 до 150 долари и ти инсталираат околу десетина игри во сонито. Дајте време , сепак беа потребни скоро 3 години да тројката биде хакната. Сега за сега за ефтино ги имаш преку е-бay како што и кажав. Ги имам така купено Bloodborne i Witcher 3 за 20 евра.
Тој начин воопшто не е безбеден според мене. Прашање на време е до кога ќе ги имаш.
Нека ти каже @Дон Џелатимус :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom