PlayStation 4

Имам ефтини ПС УС картици од 100долари (само од 100 :D)
4000ден, една, кој сака ПП.
Уште 2 ми се :P

Земајте евтини картици од Мартин додека уште има ваква понуда нема да начекате :)

Во понеделник ми стига GTA 5, па ако веќе некој од вас игра online може да направиме тим.

Имам акаунт направено на УС, кога сакам да се уклучам за trail 14 дена subscription ps plus ми бара податоци за картичка, внесувам од мк картичка но не ја прифајќа. Има ли начин да ја прифати картичката или мора да се купи prepaid картичка па да се внесе кодот и дали по внесување на кодот ќе може да се игра онлине без проблем?? Има препејд картички во game on (академска книга) дали овие припејд картички ќе можат да се купат и користат на ус акаунт? Фала на инфо

Ја шиткам за пс4 ГТА 5 2500 денари контакт по порака.

Некој да ми каже место дек шо има добар избор за продажба на игри за ПС 4.. може и веб страна..

Незнам дали можеме од Амазон да порачаме зошто таму се поевтини игриве дури и Dualshock 4 e поевтин. Некој нека каже што како дали може и дали има достава бесплатна и царина .

Некој да ја шитка watch dogs
Јaс јa имaм, aкo имaш нештo интереснo мoже дa прaвиме зaменa aкo сaкaш.А зa прoдaвaње ќе ти пишaм пo пп[DOUBLEPOST=1423489676][/DOUBLEPOST]
Некој да ја шитка watch dogs
Јaс јa имaм, aкo имaш нештo интереснo мoже дa прaвиме зaменa aкo сaкaш.А зa прoдaвaње ќе ти пишaм пo пп

https://www.facebook.com/pages/PlayStation-Macedonia/301983699703

Sony Computer Entertainment Europe им претставува на сите корисници на PlayStation®4, еден викенд бесплатен пристап на PlayStation®Plus!

Ќе биде достапно од: 07:00ч. на 13-ти Февруари, петок до 07:00ч. на 16-ти Февруари, понеделник.

Сите гејмери ќе можат да се поврзат со други играчи од целиот свет на популарните игри, како: Destiny®, Far Cry 4®, Grand Theft Auto V™ и EA SPORTS™ FIFA 15 *.

Секако дека ќе биде достапна и опцијата Share Play, за да „повикаат на помош“ пријател или да се вклучат во Online Multiplayer Sesion(иако ја немаат играта)

Последно уредено:
Ај бе шо сторија уште не го хакнаја?

Последно уредено:
460450e6254b689ba46676ba12be234a.jpg

Attachments

• uploadfromtaptalk1423870715924.jpg
    uploadfromtaptalk1423870715924.jpg
    2,4 MB · Прегледи: 24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom