PlayStation 4

Доколку некој сака трампа или продаде/купи некоја игра, нека ми пише во приватна порака :)

Некој да не изнајмува PS4 со GTAV ми треба за недела дена.

Сака некој трампа за the last of us да му ја дадам

JGGN-45N8-4N25 .Со овој код добивате месец дена бесплатен пс+. НАПОМЕНА!!! Доколку сте биле претходно коринсик на пс+ кодов нема да функционира, исклучиво за оние кои не биле воопшто пс+ корисници. Важи за EU регион. Бидете брзи , а еден го внесе...толку. happy gaming

Продавам:
Assassin's Creed IV Black Flag
FIFA 14
Tomb Raider: Definitve Edition

Заинтересирани контакт на ПП

TR и ACIV се дадоа
Останата уште FIFA14

btw некој да прави share на PSN игри?

Утре ќе го пуштат 2.5 апдејтот.
Јакимура ваљда се викаше :D

Добар update.
Исто така и одлична Велигденска распродажба и на крај би го издвоил Bloodborne ;)

Dali moze so bugarski akaunt da kupam DLC za cod bo2 na ps3 i dali istite ke rabotat?

Dali moze so bugarski akaunt da kupam DLC za cod bo2 na ps3 i dali istite ke rabotat?

Зависи играта кај ти е купена, ако е европска т.е ПАЛ нема да имаш никаков проблем. Значи ДЛЦ е реџион лок и мора да биде од иста група на регион како играта.

Ги продавам:
Far cry 4
Assassians Creed Unity
Infamous Second son

За подетални информации ПП

Дали некој имал сличен проблем како мојов:
Кога ке го уклучам ПС4 снемувам интернет на сите уреди дома и неможам да влезам во рутерот, едноставно се кочи цел рутер. Земав и го извадив кабелот од рутерот што оди во ПС и пак истиот проблем.... Од кога ќе го исклучам пс4 за 2-3 минути се се враќа во нормала како ништо да не било...
ПС4 и рутерот не се ни на ист продолзен ни на ист штек приклучени, зошто пс4 би му сметал на рутерот дури и кабелот што оди во пс4 е изваден?
Да не има врска dualshock што е бежичен па да смета?

Продавам Sony Play Station 4 , со 2 џојстика и 2 игри : FIFA14 и Destiny. Цена :370 евра.
Заинтересирани ПП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom