Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Страшната втора полусезона на Мињоле го убеди Брендан да не троши пари за квалитетен голман. Не дека на Богдан му ги имам гледано сите 100 натпревари, ама од тие што го гледав, можам да кажам дека има страшен рефлекс. И вака, и така, резервниот голман ќе нема повеќе од 6-7 настапи, и не гледам поента зошто би трошеле пари на резервен голман. И не, Богдан е многу поквалитетен голман од Џонс.[DOUBLEPOST=1434115389][/DOUBLEPOST]Carra on Adam Bogdan:

"The latest player on his way to Liverpool looks to be the goalkeeper Adam Bogdan from Bolton to act as back up to Simon Mignolet."

"The supporters understandably want to see supposed big names and big money spent but the club should be given credit for getting 3 deals done already as there is very little activity regarding transfers from any clubs at this stage."

"Also if LFC bring some money in from transfers that could also alter who they go for so it maybe a waiting game for the bigger transfers."

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
"Дoбaр гoлмaн-пoлa екипa" - ни викaше тренерoт, не се зaебaaјте :D дечкoвo спoред oнa штo гo глеaме/знaеме дo сеa е ужaс, oсим штo е фри немa друг рaзлoг зa зимaње. Се нaдaм декa Мињo ќе биде сoлиден, пa здрaвје гoлмaн пoнaтaкa, пaри дa се брoјaт зa нaпaѓaчиште нaјпрвo требa.
Штетa штo буџетoт ни се рaчунa нa прсти..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нека се изгуби, му ебам џинџерот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај, да пишам, да не ми вадите постови после. Поентата со Богданов, не дека нема да му дадам шанса како навивач, само накурчен сум му на Роџерс (ФСГ) што тупат со втор квалитетен голман, да може да го седне Мињоле на клупа а со џинџероф ко да му го зациментираа првото место во тимот. Тоа ме курчи, у принцип.

ХулахопкиСоТочки

Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Ај, да пишам, да не ми вадите постови после. Поентата со Богданов, не дека нема да му дадам шанса како навивач, само накурчен сум му на Роџерс (ФСГ) што тупат со втор квалитетен голман, да може да го седне Мињоле на клупа а со џинџероф ко да му го зациментираа првото место во тимот. Тоа ме курчи, у принцип.
Пеер углaвнoм сите не курчи истoтo :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Се согласувам, ама не гледам причина зошто би трошеле (пример) 6-7 милиони за бек ап голман. Пишав погоре, мислам дека заради втората полусезона на Мињоле, Роџерс се реши да не бара квалитетен голман (Богда е одличен за бек ап). Е сега, тие 6-7 милиони би ги додале за некој напаѓач.
Кога сум кај напаѓачите, гледам Сити биле спремни да го понудат Џеко и 32 милиони фунти за Стерлинг, што за мене е топ дил.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се согласувам, ама не гледам причина зошто би трошеле (пример) 6-7 милиони за бек ап голман. Пишав погоре, мислам дека заради втората полусезона на Мињоле, Роџерс се реши да не бара квалитетен голман (Богда е одличен за бек ап). Е сега, тие 6-7 милиони би ги додале за некој напаѓач.
Кога сум кај напаѓачите, гледам Сити биле спремни да го понудат Џеко и 32 милиони фунти за Стерлинг, што за мене е топ дил.
Томи, нема сврха да се трошат пари за бек ап голман, пошто таков беше Џонс, таков е и Богдан. Требаше да се трошат пари на голман што на шамари ќе го избаци Мињоле од прва постава.

Иста ситуација ко со Ингс, ако не се купи напаѓач што ќе го исшамара Стариџ од прв тим.

Ова со Џеко, баш сеа го дискутирав и би било одлична опција. Мада, уште сум за тоа да не мрда Стерлинг од Ливерпул.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Томи, нема сврха да се трошат пари за бек ап голман, пошто таков беше Џонс, таков е и Богдан. Требаше да се трошат пари на голман што на шамари ќе го избаци Мињоле од прва постава.

Иста ситуација ко со Ингс, ако не се купи напаѓач што ќе го исшамара Стариџ од прв тим.

Ова со Џеко, баш сеа го дискутирав и би било одлична опција. Мада, уште сум за тоа да не мрда Стерлинг од Ливерпул.
Јасно, ама која би била идејата да го исшамариш од прв тим Мињоле, после онаков втор дел од сезона? Плус, ако Мињо ја повтори таа втора полусезона и годинава, ќе биде еден од најдобрите Светски голмани. Малку е ризично, бидејќи во минатото сме биле сведоци на лабилен Мињоле, ама јас верувам во Мињоле, за разлика од некој :P

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јасно, ама која би била идејата да го исшамариш од прв тим Мињоле, после онаков втор дел од сезона? Плус, ако Мињо ја повтори таа втора полусезона и годинава, ќе биде еден од најдобрите Светски голмани. Малку е ризично, бидејќи во минатото сме биле сведоци на лабилен Мињоле, ама јас верувам во Мињоле, за разлика од некој :P
Од 2 години имавме асален Мињоле на само 4 месеци и тоа ми дава за право да мислам дека треба да се купи голман кој во најмала рака ќе биде на штрек и ќе може да го седне на клупа, тоа сакам да кажам :)

ХулахопкиСоТочки

Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Ај дa јa смениме aнкетaвa :D
"Дaли Стерлинг требa дa биде прoдaден летoвo?"
Дaвaјте други предлoзи

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Џеко мислам дека не би се снашол кај нас..

Kajgana Shop

На врв Bottom