Боље е од Бред Џонс дефинитивноКој кур е овој Богдан?
Сеа ќе ги земеме и Гутиерез и Диаби8 години е во Болтон, има 100 настапи.
Пу бе да ти ебам....
Јас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.Кој кур е овој Богдан?
Јас го памтам по тоа што е џинџер...Јас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.
Среќа што Стариџ е во Ливерпул сега хахаххаЈас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.
Абе не е толку лош дечкото, вие каков муабет направивте ко Пачовски да го зелеДa беше зa шкљ клaсен гoлмaн рaбoтaвa, бoље Бред Џoнс дa гo зaдржеa шукурaц
Роџерс од доаѓање го дрви курот дека сака двајца конкурентни голмани.Абе не е толку лош дечкото, вие каков муабет направивте ко Пачовски да го зелеКрај на краишта Мињоле си е бр.1 овој ке игра по куповине можеби. Него очајно ни треба еден шпиц, Ингс не е решение!