Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Читам као нешто Фалкао сакал да дојде за да има минутажа...Али шо би рекло бабено од ТВ Куманово, на управа не им се давав паре!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Кој кур е овој Богдан?
Јас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.
Јас го памтам по тоа што е џинџер...

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Среќа што Стариџ е во Ливерпул сега хахахха

Член од
11 март 2015
Мислења
1.117
Поени од реакции
982
Дa беше зa шкљ клaсен гoлмaн рaбoтaвa, бoље Бред Џoнс дa гo зaдржеa шукурaц
Абе не е толку лош дечкото, вие каков муабет направивте ко Пачовски да го зеле :) Крај на краишта Мињоле си е бр.1 овој ке игра по куповине можеби. Него очајно ни треба еден шпиц, Ингс не е решение!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе не е толку лош дечкото, вие каков муабет направивте ко Пачовски да го зеле :) Крај на краишта Мињоле си е бр.1 овој ке игра по куповине можеби. Него очајно ни треба еден шпиц, Ингс не е решение!
Роџерс од доаѓање го дрви курот дека сака двајца конкурентни голмани.
Мада, кога ќе видиш, Богдан и Симон си се конкуренција :Д хахаххахах

Во врска со Ингс, не е ни приближно до решението. Ако не се опрчат за шпиц, може комотно да се изгубат, сите.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ветерот му напраи проблем, глеј како дува
:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom