Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Читам као нешто Фалкао сакал да дојде за да има минутажа...Али шо би рекло бабено од ТВ Куманово, на управа не им се давав паре!

Кој кур е овој Богдан?
Боље е од Бред Џонс дефинитивно
Али има фаца како тетовска симит-погача
MQ2cebHsPLQ

Кој кур е овој Богдан?
Јас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.

Јас го памтам по тоа што во 2011 дебитираше (или па таа сезона му беше прв старт) против Челзи. Прими пет гола (два од Стариџ) кои повеќето беа по негова грешка, ама па и направи неколку одлични одбрани.

Јас го памтам по тоа што е џинџер...

Среќа што Стариџ е во Ливерпул сега хахахха

Дa беше зa шкљ клaсен гoлмaн рaбoтaвa, бoље Бред Џoнс дa гo зaдржеa шукурaц
Абе не е толку лош дечкото, вие каков муабет направивте ко Пачовски да го зеле :) Крај на краишта Мињоле си е бр.1 овој ке игра по куповине можеби. Него очајно ни треба еден шпиц, Ингс не е решение!

Абе не е толку лош дечкото, вие каков муабет направивте ко Пачовски да го зеле :) Крај на краишта Мињоле си е бр.1 овој ке игра по куповине можеби. Него очајно ни треба еден шпиц, Ингс не е решение!

Роџерс од доаѓање го дрви курот дека сака двајца конкурентни голмани.
Мада, кога ќе видиш, Богдан и Симон си се конкуренција :Д хахаххахах

Во врска со Ингс, не е ни приближно до решението. Ако не се опрчат за шпиц, може комотно да се изгубат, сите.

ветерот му напраи проблем, глеј како дува
:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom