Божино
4815162342
Wayward Pines е премногу чудна... And not always in a good way. Ко пародија на моменти ми е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Три книги во една сезона пробуваат да набутаат. Добра е причата која ќе се разврзе за некој 2-3 епизоди (базирано на тоа со која брзина се одвиваат настаните во однос на книгите е претпоставкава) и иако се сложуем дека изглеа ко пародија на моменти, ќе жртвуем уште 6 епизоди гледање.Wayward Pines е премногу чудна... And not always in a good way. Ко пародија на моменти ми е.
Изгледа интересно.
Иначе ја почнав Wayward Pines and i'm not impressed. Meh.
Качени ни се критериумите што bи рекол PsysideIsto, izgledav dve epizodi, pred nekoja godina ke bev zaprepasten od serijata. Sea me mrzi da ja gledam.![]()
Pisi posle so serija e..oti kriza za kvalitet ima.Ја гледате Sense8? Сега ја спуштив првата епизода. Од Вачовски браќата е. Т.е. брат сестра се сега.
Заборавив да вратам, изгледав три епизоди досега. Добра е серијата и многу квалитетно е режирана.Pisi posle so serija e..oti kriza za kvalitet ima.