Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова не ми е јасно. Кој му одобри на Џон Сноу да ги населува дифтарите во кралствата и да им дава земја. Не му треба ли согласност од кралевите или па Станис го прашал, а мене ми се промакнало тоа?
Па од станис се бродовите.Ова не ми е јасно. Кој му одобри на Џон Сноу да ги населува дифтарите во кралствата и да им дава земја. Не му треба ли согласност од кралевите или па Станис го прашал, а мене ми се промакнало тоа?
Ова не ми е јасно. Кој му одобри на Џон Сноу да ги населува дифтарите во кралствата и да им дава земја. Не му треба ли согласност од кралевите или па Станис го прашал, а мене ми се промакнало тоа?
Според мене Станис ќе потклекне пред Мелисандре и ќе ја жртвува ќерката, а тоа ќе дојде како резултат на тоа што ќе биде пред губење на битката со Болтон. Не може да си дозволи да изгуби и овојпат, мора да игра на карта се или ништо.
Тој ми изгледа како лик кој мора да се коцка така да би уплатил на него. Се си бива до душа.
Се плашам дека ова ќе се случи, ептен позитивно билдање на ликот имаше оваа сезона така што нешто ептен важно очекувам да се случи до крајот.Nisto ne garantira deka Stanis ke pobedi ili duri ke prezivee.Znaejki go RR Martin, mozno e Stanis da zgine i toa e toa, zivot ide dalje.