Grand Theft Auto V

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
А нели имаше нешто со апдејтите/фиксовите, некои дека не функционираа ко што треба, и сите се враќаа на постарите или така нешто..
имаше и некој шо после некое време му функционирала ко што треба без ништо да напраи
мора да има решение, неможе од ништо да ти праи така :D

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Апдејт 4 и кракот на RELOADED и немате гајле. Бар кај мене се е супер. Ни багови на мисии ни ништо.

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
Апдејт 4 и кракот на RELOADED и немате гајле. Бар кај мене се е супер. Ни багови на мисии ни ништо.
Крашнува коа одиш Replay Mission. Незнам зашто. Ај пробај.

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
Луѓе повекето играте мрежно гледам ама се надевам дека некој игра или играл стандардно по мисии и сакам да ве прашам... Колку мисии има вкупно ГТА 5 и колку вкупно пари имаш на крај заработена од сите мисии ???

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Луѓе повекето играте мрежно гледам ама се надевам дека некој игра или играл стандардно по мисии и сакам да ве прашам... Колку мисии има вкупно ГТА 5 и колку вкупно пари имаш на крај заработена од сите мисии ???
69 мисии, и околу 32 милки
Со избрано Deathwish на крајот.

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
Зависи колку трошиш претходно... :D

Член од
3 февруари 2013
Мислења
609
Поени од реакции
1.028
После последнио грабежот имаш избор. Од 200 милиончиња дадеш ситно нешто на crew, Лестер си зима 20% и шо остане делете на трујца или двајца (зависи од последната мисија).

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
Позз :D
немам испробано, видете ако некому му помага :)

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
После последнио грабежот имаш избор. Од 200 милиончиња дадеш ситно нешто на crew, Лестер си зима 20% и шо остане делете на трујца или двајца (зависи од последната мисија).
Баш ова ме интересираше и си горечунав во памет 200 милиони од финалниот грабеш што е при крај на мисиите на играта ами пред тоа 3 или 4 сериозни грабежи низ мисијата... И во текот на мисиите даваат нешто пари како што ги гледав мисиите али заработувачката е во грабежите. :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.425
Поени од реакции
43.240
Баш ова ме интересираше и си горечунав во памет 200 милиони од финалниот грабеш што е при крај на мисиите на играта ами пред тоа 3 или 4 сериозни грабежи низ мисијата... И во текот на мисиите даваат нешто пари како што ги гледав мисиите али заработувачката е во грабежите. :)
Mozes i na berza da zarabotis ako si dobar broker

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Јас на берзата направив со осигурителната компанија. Отидов на Аеродром, ставив парите на компанијата, се разрокав, уништив неколку џандарски коли, Џамбо-Џет, и уште неколку мали и ме утепаа. Кога ми воскресна чоекот, 400м у плус.

Направете сејВ. Акнете ги парите нa AuguryInsurance во LCN, потепајте се на аеродром, рокнете некој авион, по можност Џамбоџетот кога слетува или полетува. Издржете јаки 5-6 минути, со нонстоп уништување, па црнете. Кога ќе се родите пак, видете у сток, би требало да бидете доста у ќар. Да влезете у Rampage со вложени пари таму.

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
Гледав и тоа али ризична работа стварно треба да си добар за да просперираш.
Има многу guides за берзите (мислам дека едно од тие е за преку интернет, social club, така да не е за нас :D) па ако малку се расчиташ не е премногу комплицирано -
ама зависат од side quests на Franklin, така да пази ако се одлучиш за нив, прочитај што како :)

или можеш и на тој начин, yolo, хахаах :D

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.306
Поени од реакции
5.912
Има многу guides за берзите (мислам дека едно од тие е за преку интернет, social club, така да не е за нас :D) па ако малку се расчиташ не е премногу комплицирано -
ама зависат од side quests на Franklin, така да пази ако се одлучиш за нив, прочитај што како :)

или можеш и на тој начин, yolo, хахаах :D
Фала на совет... А дали може да правиш поголеми ограбувања после мисиите мислам на поголеми локали не само на трафики и продавнички ?

Kajgana Shop

На врв Bottom