Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
А нели имаше нешто со апдејтите/фиксовите, некои дека не функционираа ко што треба, и сите се враќаа на постарите или така нешто..
имаше и некој шо после некое време му функционирала ко што треба без ништо да напраи
мора да има решение, неможе од ништо да ти праи така :D

Апдејт 4 и кракот на RELOADED и немате гајле. Бар кај мене се е супер. Ни багови на мисии ни ништо.

Апдејт 4 и кракот на RELOADED и немате гајле. Бар кај мене се е супер. Ни багови на мисии ни ништо.
Крашнува коа одиш Replay Mission. Незнам зашто. Ај пробај.

Луѓе повекето играте мрежно гледам ама се надевам дека некој игра или играл стандардно по мисии и сакам да ве прашам... Колку мисии има вкупно ГТА 5 и колку вкупно пари имаш на крај заработена од сите мисии ???

Луѓе повекето играте мрежно гледам ама се надевам дека некој игра или играл стандардно по мисии и сакам да ве прашам... Колку мисии има вкупно ГТА 5 и колку вкупно пари имаш на крај заработена од сите мисии ???
69 мисии, и околу 32 милки
Со избрано Deathwish на крајот.

Зависи колку трошиш претходно... :D

После последнио грабежот имаш избор. Од 200 милиончиња дадеш ситно нешто на crew, Лестер си зима 20% и шо остане делете на трујца или двајца (зависи од последната мисија).

Позз :D
немам испробано, видете ако некому му помага :)

После последнио грабежот имаш избор. Од 200 милиончиња дадеш ситно нешто на crew, Лестер си зима 20% и шо остане делете на трујца или двајца (зависи од последната мисија).
Баш ова ме интересираше и си горечунав во памет 200 милиони од финалниот грабеш што е при крај на мисиите на играта ами пред тоа 3 или 4 сериозни грабежи низ мисијата... И во текот на мисиите даваат нешто пари како што ги гледав мисиите али заработувачката е во грабежите. :)

Баш ова ме интересираше и си горечунав во памет 200 милиони од финалниот грабеш што е при крај на мисиите на играта ами пред тоа 3 или 4 сериозни грабежи низ мисијата... И во текот на мисиите даваат нешто пари како што ги гледав мисиите али заработувачката е во грабежите. :)
Mozes i na berza da zarabotis ako si dobar broker

Јас на берзата направив со осигурителната компанија. Отидов на Аеродром, ставив парите на компанијата, се разрокав, уништив неколку џандарски коли, Џамбо-Џет, и уште неколку мали и ме утепаа. Кога ми воскресна чоекот, 400м у плус.

Направете сејВ. Акнете ги парите нa AuguryInsurance во LCN, потепајте се на аеродром, рокнете некој авион, по можност Џамбоџетот кога слетува или полетува. Издржете јаки 5-6 минути, со нонстоп уништување, па црнете. Кога ќе се родите пак, видете у сток, би требало да бидете доста у ќар. Да влезете у Rampage со вложени пари таму.

Гледав и тоа али ризична работа стварно треба да си добар за да просперираш.
Има многу guides за берзите (мислам дека едно од тие е за преку интернет, social club, така да не е за нас :D) па ако малку се расчиташ не е премногу комплицирано -
ама зависат од side quests на Franklin, така да пази ако се одлучиш за нив, прочитај што како :)

или можеш и на тој начин, yolo, хахаах :D

Има многу guides за берзите (мислам дека едно од тие е за преку интернет, social club, така да не е за нас :D) па ако малку се расчиташ не е премногу комплицирано -
ама зависат од side quests на Franklin, така да пази ако се одлучиш за нив, прочитај што како :)

или можеш и на тој начин, yolo, хахаах :D
Фала на совет... А дали може да правиш поголеми ограбувања после мисиите мислам на поголеми локали не само на трафики и продавнички ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom