devilko
♆ wicked one ♆
- Член од
- 28 август 2014
- Мислења
- 1.904
- Поени од реакции
- 6.199
Зар никогаш си немал другарка во животот која не си ја гледал како сексуален објект?Tи си чуден човек. Она има 18 години пиченце и пол, ти да си разговарал со неа? Како можеш да дозволиш воопшто да ти биде пријателка. Дури и да ја знаеш кога она била 15 ти си имал 19. Шо мислеше и тогаш, а и сега?
Или е бело или црно, или ја ебеш или се пијанчи и се ебе со друг и фали уште да ти кажува за тоа.
Толкаво замарање, за друга женска.
Некогаш ќе се трудиш, ќе пишуваш и на крај ќе дознаеш дека се ебкала со некој друг, а ти си чекал СМС, порака, разговор. Биди среќен што знаеш дека има женска.
и
Едно нешто сум научил, со жена никогаш не терај инат, освен ако не личиш на педерчето Кристијано Роналдо или си фаца некоја што има 5-6 женски во секое време и сите го знаат тоа. Прва да те побара после некое недоразбирање? Ни у сон. Ем ќе се извиниш, ем ќе бидеш педерче оти си се извинил. Ако не се извиниш си идиот Си кажувам мое гледиште не ја познавам оваа твојава, па да знам сигурно.
Пак она има 18 години, али на 22-23, ќе те игнорира, па ќе те побара, па не знам што ќе и падне на памет.
После неколку вакви reality check-ови ќе се свестиш, ама секогаш ќе си викаш, како бе со оваа не сфатив дека со гордост и инает многу тешко да добиеш нешто.
Ти кажав дека ми е како сестра, покрај мене растела уште од малечка, нашколо сум ја носел зараче кога почна да биде 1во одд. Сум ја бранел од постари.. Средна школа не ја затекнав оти веќе бев заминат на факултет кога се запиша, но секогаш сум бил тука за неа. Во град не ја пуштаа после 12 без мене до скоро, јас ја носев од дома, јас ја враќав дома. Или седеле на иста маса со нас, или пак биле на маса до нас. Кој и да пробуваше да и пријде, прво мораше преку мене да помине.. За се што правеше, од мене бараше дозвола. Сум разговарал со неа повеќе од колку што сум разговарал со брат ми цел живот.
Ти кажувам дека не е таква. Повлечена е, и поприлично се разликува од другите девојчиња што ги знаеш на нејзини години. Овој и е прв дечко во живот.
Далеку од тоа дека сум К. Роналдо, ама тука изгледот и нема врска, оти јас не сум со неа во врска, ни ја ебам, ни имам такви чуства према неа. Битен е ставот што го завземаш.
Иначе да, можеш да речеш: "Абе брат шо се замараш.. Тури и кур, батали ја", ама не е така, бидејќи ми значи како сестра.