Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

U

Unspecified

Гостин
Ништо не те разбирам. Си и пишал и те блокирала? Или не си и пишал и те блокирала?
Ако не пробаш да и пишеш, како ќе знаеш дали имаш шанса кај неа или не? Еве не мора на ФБ бе, пријди и лично.
ХМ, извини на лошиот израз оти пишував брзо.
Не сум и пишал, но по 1 месец откако ме прифати за пријател ме избриша (не ми удари блок) и друго ми беше чудно што објавуваше слики со нејзиниот дечко. Прашањето ми беше дали сакала да се ослободи, мислејки да не ја замарам веке иако не и пишав ниеднаш, ама еве на нејзините школски велела дека ме избришала затоа што не сум и пишал здраво. Ни она не знае што сака, нема веза ајде не е крајот на светот за мене :D
Сака да се избламирам некогаш во живо или на фб и потоа да си го носам срамот со мене, ке почне да раскажува и ке се дознае насекаде како тоа сум почнал лошо да и се пуштам у тој вид нешто такво, секако јас ке сум тој што ке сум направил некаков испад и така не сум доволно опуштен :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.931
Не сум и пишал, но по 1 месец откако ме прифати за пријател ме избриша (не ми удари блок) и друго ми беше чудно што објавуваше слики со нејзиниот дечко. Прашањето ми беше дали сакала да се ослободи, мислејки да не ја замарам веке иако не и пишав ниеднаш, ама еве на нејзините школски велела дека ме избришала затоа што не сум и пишал здраво. Ни она не знае што сака, нема веза ајде не е крајот на светот за мене :D
Сака да се избламирам некогаш во живо или на фб и потоа да си го носам срамот со мене, ке почне да раскажува и ке се дознае насекаде како тоа сум почнал лошо да и се пуштам у тој вид нешто такво, секако јас ке сум тој што ке сум направил некаков испад и така не сум доволно опуштен :D
колку години имаш?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.143
Зборни и во живо де. Чим татковци ви се знаат уште подобро. Појдете им со татко ти на гости па сакала неќела ќе мора таму да се поздрави во спротивно тате ќе ја искара што е неучтива со гостите. Плус и заеднички другар сте имале. Можеби не пенал ситуација ама барем слободен од 16 метри ти е ова :D Сепак имала дечко а ти имаш "задни" намери така да седи си мирен барем додека не се скараат (ако се скараат ако не јбг). Да не те посини типацот па тек тогаш срам да носиш :coffee:[DOUBLEPOST=1432503325][/DOUBLEPOST]
Можеби зошто ме нарече детинест бидејќи сум горделив и како постар, без ништо да сум згрешил, бев решил да чекам она прва да ми се јави? Нејсе...
Се надевам дека деновиве ќе го решам проблемов, па ќе ви го пишам исходот од истиот :)
Абе види.....јас лично мислам дека дечко и не ја остава, а кавгата можи да има врска со тоа дека ти е љубоморен. Што не значи дека е точно. Мое мислење. Можно е некој и да и ја наполнил главата ама сепак викаш паметна била ваљда ќе поразговарала со тебе немало така лесно да потпадни...........Е сега арно ти викаат земи разговарај (иако со некои персони не можи да се разговара ама оваа не ќе да е таква) па види што како. Јас на твое место веројатно ќе ја баталев и ќе ја игнорирав после ова некое време, па во прва прилика ќе си го добиеше своето, ама сепак ова не ти е паметно. Види разговарај па ако можиш среди некако. Тоа ваљда е правилниот начин

Последно уредено:

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.199
Абе види.....јас лично мислам дека дечко и не ја остава, а кавгата можи да има врска со тоа дека ти е љубоморен. Што не значи дека е точно. Мое мислење. Можно е некој и да и ја наполнил главата ама сепак викаш паметна била ваљда ќе поразговарала со тебе немало така лесно да потпадни...........Е сега арно ти викаат земи разговарај (иако со некои персони не можи да се разговара ама оваа не ќе да е таква) па види што како. Јас на твое место веројатно ќе ја баталев и ќе ја игнорирав после ова некое време, па во прва прилика ќе си го добиеше своето, ама сепак ова не ти е паметно. Види разговарај па ако можиш среди некако. Тоа ваљда е правилниот начин
Не, не. Грешно си разбрал. Кавгата беше бидејќи она била премногу АТРАКТИВНО (нормално фустанче, без деколте)облечена и него тоа му сметало, а она е девојче што со фустан можеш само на свадба да ја видиш. Но тој настан, и оној што се случил пред XX години ако се повод да биде љубоморен, ништо чудно да има некоја љубомора и кон мене кога веќе сме толку блиски и се знаеме 15 год. (кога можеа тука некој членови да помислат дека сум бил заљубен у неа, може и он, иако е поприлично помлада од мене).
Нема да ја баталам, ама сигурно нема да и појдам на врата како што ми рече Маја, него ќе си се држам до моето его и ќе чекам за прочка на прошка да ми дојде :D

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Не, не. Грешно си разбрал. Кавгата беше бидејќи она била премногу АТРАКТИВНО (нормално фустанче, без деколте)облечена и него тоа му сметало, а она е девојче што со фустан можеш само на свадба да ја видиш. Но тој настан, и оној што се случил пред XX години ако се повод да биде љубоморен, ништо чудно да има некоја љубомора и кон мене кога веќе сме толку блиски и се знаеме 15 год. (кога можеа тука некој членови да помислат дека сум бил заљубен у неа, може и он, иако е поприлично помлада од мене).
Нема да ја баталам, ама сигурно нема да и појдам на врата како што ми рече Маја, него ќе си се држам до моето его и ќе чекам за прочка на прошка да ми дојде :D
Колку години имаш?

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ок, не си кој знае колку постар па да те изоставила ради годините ако веќе славела матура со врсници.
Голема е веројатноста да типот и има забрането или слично. Бидејќи ако сте толку блиски од мали не може некоја глупост да ве одалечи. А дечко, за жал може. Ама ја ќе застанам на стана на Маја и ќе ти речам дека е попаметно да поразговараш со неа, наместо да чекаш она да ти се јави. Замисли ако си ја налутил нешто а не си свесен и она како тебе чека да ја побараш? Би жртвувал другарство заради инает?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.143
Е па нели се смириле после па некако те избегнувала и не те поканила?? Не ќе да е само за фустанчето (според мене). Не ќе да ти кажала се, има тука уште нешто.
А за болдот: значи ќе ја баталиш :D Ќе си чекаш и чекаш и на крај ќе ти прекапи и ќе ја баталиш. :coffee: Сега дај боже да ти успее со чекањето и да ти дојди ама шо знам......од искуство ти викам ќе се случи тоа погоре што напишав :cautious:

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.199
Ок, не си кој знае колку постар па да те изоставила ради годините ако веќе славела матура со врсници.
Голема е веројатноста да типот и има забрането или слично. Бидејќи ако сте толку блиски од мали не може некоја глупост да ве одалечи. А дечко, за жал може. Ама ја ќе застанам на стана на Маја и ќе ти речам дека е попаметно да поразговараш со неа, наместо да чекаш она да ти се јави. Замисли ако си ја налутил нешто а не си свесен и она како тебе чека да ја побараш? Би жртвувал другарство заради инает?
Вујко ми и мајка ми не зборуваа со месеци. И се налути оти не му кажа за некоја тетка од 100 колено дека рикнала.. Изгледа таков ни е табиетот :)

Но еве да разговараме.. и да излезе дека е поради него. Што би требало да направам? Да се оддалечам од неа? Или да му ги искршам коските? :D

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Вујко ми и мајка ми не зборуваа со месеци. И се налути оти не му кажа за некоја тетка од 100 колено дека рикнала.. Изгледа таков ни е табиетот :)

Но еве да разговараме.. и да излезе дека е поради него. Што би требало да направам? Да се оддалечам од неа? Или да му ги искршам коските? :D
Ако испадне дека е поради него, дојди пак тука ќе спремиме стратегија. :D

Последно уредено:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.143
Значи типот ништо не згрешил или мисли дека не згрешил. Што не го побара таа кога гледа дека овој ништо не прави? И таа би жртвувала другарство за инает?[DOUBLEPOST=1432505680][/DOUBLEPOST]

Ќе се сложам со Мис погоре. Тешко е ова ќе треба внимателно да се игра. Ама прво дознај

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.199
Ако испадне дека е поради него, дојди пак тука ќе спремме стратегија. :D
Таман на сред разговор ќе и речам, чекај, да се консултирам со членовите на Кајгана, па ќе ти кажам... :D

Ќе се сложам со Мис погоре. Тешко е ова ќе треба внимателно да се игра. Ама прво дознај
Не бе! Какво внимателно играње, подобро е одма да и отидам на врата и да и кажам се што ми лежи на душа и да си заминам, мора да се соочам со проблемот одма, оти тоа е одлика на здрава, права особа, другите се деца. :)
Ех, да беше така лесно, ниеден проблем ќе немавме. :)[DOUBLEPOST=1432506517][/DOUBLEPOST]Инаку не знам дали сваќате во каква позиција се наоѓам ако не сум повикан поради него.
Тоа значи на некој начин дека она веќе одлучила и кога би дознал од неа (ако ја повикам на разговор), не би можел да го нападнам, не би можел ни неа да ја нападнам за одлуката оти тоа значи дека сигурно ја губам, но ако она ме повика на разговор, а причината е он, тоа значи дека на некој начин признава дека донела грешна одлука, и тогаш се наоѓам во супериорна позиција.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.143
Таман на сред разговор ќе и речам, чекај, да се консултирам со членовите на Кајгана, па ќе ти кажам... :D

Не бе! Какво внимателно играње, подобро е одма да и отидам на врата и да и кажам се што ми лежи на душа и да си заминам, мора да се соочам со проблемот одма, оти тоа е одлика на здрава, права особа, другите се деца. :)
Ех, да беше така лесно, ниеден проблем ќе немавме. :)[DOUBLEPOST=1432506517][/DOUBLEPOST]Инаку не знам дали сваќате во каква позиција се наоѓам ако не сум повикан поради него.
Тоа значи на некој начин дека она веќе одлучила и кога би дознал од неа (ако ја повикам на разговор), не би можел да го нападнам, не би можел ни неа да ја нападнам за одлуката оти тоа значи дека сигурно ја губам, но ако она ме повика на разговор, а причината е он, тоа значи дека на некој начин признава дека донела грешна одлука, и тогаш се наоѓам во супериорна позиција.
Абе паметно дете си ти :D И јас би играл на таа карта ама ти викам досега не сум се прославил. Што знам :toe: Терај како мислиш. Јас исто вака би те советувал само да не речиш после вака така :D

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.199
Абе паметно дете си ти :D И јас би играл на таа карта ама ти викам досега не сум се прославил. Што знам :toe: Терај како мислиш. Јас исто вака би те советувал само да не речиш после вака така :D
Ја познавам и повеќе од што самата се познава себе си.. Чим сум јас прва особа што ме бара у 2 саат, навечер, јасно е дека и сега ќе ме побара. Е тогаш ќе и речам:
"Tи простува бато. Секој знае да згреши во животот. Ти веќе му даде него втора шанса, а он некако ја прокоцкува и неа. Време е јасно да застанеш позади својот став и да му покажеш дека неможе така да се однесува со тебе, а останатото е на него".

Е у случај да не се прославам, исто како тебе, барем ќе испаднам со чист образ, и дигната глава, без ништо да згрешам, ни пак да молам за нешто што не сум згрешил. Јбг, ќе биде тешко, ама ќе помине. Тогаш може да се врати од кога ќе раскинат, само можеби тогаш ќе биде веќе доцна. :)

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.333
Поени од реакции
4.628
Tи си чуден човек. Она има 18 години пиченце и пол, ти да си разговарал со неа? Како можеш да дозволиш воопшто да ти биде пријателка. Дури и да ја знаеш кога она била 15 ти си имал 19. Шо мислеше и тогаш, а и сега?
Или е бело или црно, или ја ебеш или се пијанчи и се ебе со друг и фали уште да ти кажува за тоа.
Толкаво замарање, за друга женска.
Некогаш ќе се трудиш, ќе пишуваш и на крај ќе дознаеш дека се ебкала со некој друг, а ти си чекал СМС, порака, разговор. Биди среќен што знаеш дека има женска. :D
и
Едно нешто сум научил, со жена никогаш не терај инат, освен ако не личиш на педерчето Кристијано Роналдо или си фаца некоја што има 5-6 женски во секое време и сите го знаат тоа. Прва да те побара после некое недоразбирање? Ни у сон. Ем ќе се извиниш, ем ќе бидеш педерче оти си се извинил. Ако не се извиниш си идиот :D Си кажувам мое гледиште не ја познавам оваа твојава, па да знам сигурно.
Пак она има 18 години нормално е да не знае што сака иако зборува друго, али на 22-23, ќе те игнорира, па ќе те побара, па не знам што ќе и падне на памет.
После неколку вакви reality check-ови ќе се свестиш, ама секогаш ќе си викаш, како бе со оваа не сфатив дека со гордост и инает многу тешко да добиеш нешто.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom