- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 5.704
- Поени од реакции
- 3.266
Таму после првата ноќ не ми земаа ни пари на врата, "оооо македонец влез влез брзо"Ете, @Verdict е умен човек. Во Плејс Пигал и обезбедувањето и келнерот и курвите ме научија, дека стален гостин сум бил Препорачувам го местото и ако имате вишка пари, шибајте некоја од нив, ако немате, шо знаете правете, ама направете да имате вишок
Позади Кубан хотелот, таму ли идеше?Таму после првата ноќ не ми земаа ни пари на врата, "оооо македонец влез влез брзо"
Нема вакво нешто како период. Може да има, може да нема. Се зависи от времето и морето.Кој период има најмалку медузи?
Хаха. Како го определи?Kraj na
Juni
Ако некоj сака квалитет нема да иде ни во Хрватска,ни во Грциja,а по островите на карабскиот базеjн и на други местаКој сака евтино и непрестижно место за да помине евтино и тоа за евтини пари да спие,јаде,пие,шета и забавува...каде може да се сретне основно жган и долен слој на луѓе од Западна Европа и работничка класа од Македонија и Србија,но и најциганскиот и одвратен тип на туристи (без разлика дали се висок или низок слој)-русите...Тогаш место како Сончев Брег,Златни Песоци,Несебар,Созопол...е местото.
Кој сака престиж и нешто што вреди,а да е во близина,оди во Хрватска и Грција (но не Халкидики ,поради знаете зошто).
Ти испратив ПП.Некој бројче од приватен смештај на добро место, сончев брег или несебар, или пак да ми препорача хотел со разумни цени?
Ако си во Сончев брег на 07.08.2015 года може да одиш на "Spirit of Burgas" со Роби Вилиамс.Некој бројче од приватен смештај на добро место, сончев брег или несебар, или пак да ми препорача хотел со разумни цени?
Ај и мене истово прашање, за со друштво годинава ќе идеме па да препорачате нешто со прифатливи цени ?Некој бројче од приватен смештај на добро место, сончев брег или несебар, или пак да ми препорача хотел со разумни цени?
Бисер Пром 50е повратна беше лани.Во кој агенции може да се најде само превоз за летово?