Сончев брег

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Nisto odam tamu ako ne mi se bendisa palam trkalata i dole Zakintos ili Lefkada.

Здраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред ;)

Здраво мене ме интересира тие што биле во несебар да ми кажат искуство за цени и колку време ќе ни треба да се сместиме значи од тука само автобуска карта таму да си најдеме некој нека ми писе лп или тука благодарам однапред ;)
У несебар ќе се сместиш одма буквално само што ќе се симнеш од бус има луѓе што нудат соби(6-7евра на ноќ по човек)

sakam da prasam i za sobite dali pretezno si imaat sopstveno wc posto procitav deka sobi delele isto wc ili e samo deinformacija

sakam da prasam i za sobite dali pretezno si imaat sopstveno wc posto procitav deka sobi delele isto wc ili e samo deinformacija
Па тоа зависи од градбата на објектот, веројатно на секој спрат во куќа по едно вц.(не сум бил во куќа па незнам) а апарманите се со посебно вц.

Зависи во кое место во Албанија си бил.. Во Валона и Саранда супер е водата.. Може во Драч си бил.
Иначе еве какво е морето во Бугарија во периодот јас кога бев
Прегледај го приврзокот 122974
Прегледај го приврзокот 122975

Реално, морето е лошо за разлика од Грција, Албанија, Црна Гора и Хрватска. Ама ефтино е и ноќниот живот е супер.
Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.

Иначе идете у Несебар ако сакате море, колку толку е подобро. Сончев брег ви е на 10/5 минути со автобус за 1 лев. Плус поефтин е смештајот и храната/пиењето.

Заради ова се оди у Сончев Брег кучко! Не ради морето и слични бакрачи. Морето ти доаѓа како бонус крпи у хотел.

Иначе идете у Несебар ако сакате море, колку толку е подобро. Сончев брег ви е на 10/5 минути со автобус за 1 лев. Плус поефтин е смештајот и храната/пиењето.
Ама добро бе, нели читате мајко му. Ме праша за водата, и кажав.. Ноќниот живот е супер..

Имаш по пп информации

Здраво, јас 9 пати до сега имам одено во Несебар. Преку агенција секогаш. Обично ќе ве пречекаат еден куп луѓе после пристигнувањето во кои ќе ви нудат соби. Местото е идеално со 2 различни плажи и незаборавни вечерни прошетки. Местото е поделено на 2 дела, стар и нов дел од градчето.
Одма блиску ви се наоѓа Сончев брег ( одма после една од плажите) кои е преполн со преубави хотели и објекти.
Сместување:
Сме плаќале од 9-12 лева од кревет на ден.(Можно е цените да се поскапи оти последен пат имам одено 2011г).
Обично си имаат сопствено WC, само еднаш сме делеле WC и фрижидер со други туристи во изминатите 9 години. Верувам дека не е многу сменето од тогаш.
Доколку те интересира нешто + за Несебар, пиши.

Znaci jas niti sum kucka nitu slicni raboti.A jas za sto odam tamu e moja rabota zatoa nareden pat koga ke komentiras priberigo recnikot.Ne leci kompleksi tuka.

Кога човек оди во Сл.Брег треба да има овој став дека не оди на одмор -на ова место одморот е невозможен -тук се оди за пиење и разврат.Бугарите веќе не одат на тоа место, а во Грција и Турција -Сл.Брег стана место на кое млади Англичани, Германци, Скандинавците и Руси докажуваат по категоричен начин, дека алкохолот прави од човекот -маjмуна !!
i14092_w1000_h359.jpg

0cb2588d49d730d0dd25750d6af61ebe.jpg

618x866.jpg

од овој текст се гледа дека на вечер се пие 15 000 литри вотка,
8.000 литри виски и 400 000 литри пиво:confused:
http://www.burgas.utre.bg/2013/08/17/181960-15_t_vodka_izpivat_na_nosht_v_slunchev_bryag

Јас како Бугарин се срамам од тоа што го претворија за 20 години ова убаво место!

еве го личи на град со 300 000 жители:(
c2ec2cfcd89892d33ac9954bfb6506b7.jpg

Кога човек оди во Сл.Брег треба да има овој став дека не оди на одмор -на ова место одморот е невозможен -тук се оди за пиење и разврат.Бугарите веќе не одат на тоа место, а во Грција и Турција -Сл.Брег стана место на кое млади Англичани, Германци, Скандинавците и Руси докажуваат по категоричен начин, дека алкохолот прави од човекот -маjмуна !!
i14092_w1000_h359.jpg

0cb2588d49d730d0dd25750d6af61ebe.jpg

618x866.jpg

од овој текст се гледа дека на вечер се пие 15 000 литри вотка,
8.000 литри виски и 400 000 литри пиво:confused:
http://www.burgas.utre.bg/2013/08/17/181960-15_t_vodka_izpivat_na_nosht_v_slunchev_bryag

Јас како Бугарин се срамам од тоа што го претворија за 20 години ова убаво место!

еве го личи на град со 300 000 жители:(
c2ec2cfcd89892d33ac9954bfb6506b7.jpg

Не знам зашто тоа дека странските туристи са пијаници да е проблем на нас бугарите !? Штом сакат да си даваат парите за алкохол , ние ке им ги взимаме. За коj сака друг вид туризам имаме Созопол, Несебар и други.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom