Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа се местата у пичку матер. Мада цело време беше слободен влез, оти после 4?Ај и јас да се пофалам од проводот, и да ви дадам неколку совети за кафичите. Бевме Лазур, го фалеа местото од поранешните години, ама годинава не беше ништо посебно, полу-празно и само на стара слава си вадат пари, ни нешто посебна музика, ни ништо. Зедовме парти-пас со кој шо имавме слободен влез до 00:00 во Ајсберг/Револушн/Оринџ, најчесто одевме во првото, кул место (ама буквално кул, ладно камен) опуштени женски барем за играње лигавeње и слично, таму најмногу мислам дека ќарив, а после тоа шибавме во Мексо/Валхала/Викинг (после 4 слободен влез)/Оксиџен/Баунс. Од последното бев најпозитивно изненаден, најдобра музика пуштаа и најјако играа типките таму. Но голема конкуренција ни беа нигерите кои пленеа со своето денс-познавање.Одлично место е ако сакате да си пројдете лудо и кур да не ве боли за се, прајте си се камен вхотел/апартман и шибајте до 6 наутро празнете батерии. И ако сакате тепачки и сакате да се степате, појдете во Амиго.
И да, ако сакате да ќарите нешто, не му ја мислете многу и не одете групно по 4-5 мина, јас најголемата акција ја доживејв или сам или максимум со уште еден. Не се стегајте, и онака никој не ве познава таму, терајте до дрт. И нормално, троа ако ве бива со англискиот, тоа е бонус инцентив за на плажа да ја однесите или евентуално всоба. Среќно.![]()
На Викинг мислев после 4. Пред тоа ни правеа проблеми, барем нас.Тоа се местата у пичку матер. Мада цело време беше слободен влез, оти после 4?
Како си помина?aooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ќе речам, убајни бе.На Викинг мислев после 4. Пред тоа ни правеа проблеми, барем нас.Како си помина?

Една штека по човек е дозволено да пренесеш. За другото прашање не знам оти бев во НесебарIzvinete za latinicata..Aj ako imate informacija dali i kolku kutii cigari moze da se vnese vo Bugarija..Nie ideme so kola pa me interesira dali pretresuvaat po kuferi? Bidejki imam ideno so avtobus i togas ne ne pretresuvaa a sega slusam tresele po kuferi..Tocno e ili ne.. Moze li da mi preporacate nekoj apartmani vo Soncev Breg i dali tamu na lice mesto moze da se najde Apartman..
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

од 8 до 10 евра сместување и лесно ќе најдиш. На граница појма неам со автобус бев ама можно е вас пошто сте приватно да ве проверат. Не ми се верува да ви направат проблем со цигарите само потскријај ги под алишта. 8 души носевме по 1 штека цигари ама ги качивме горе в автобус. Можиш и в кола да ги ставиш во фиокитеВечерва тргнуваме со кола и Утре сме таму...Кажи ми дали може да се најде сместување и колку се движат цените на сместувањето? Исто ме интересира дали чекавте на граница и дали отвараат куфери , бидејќи ќе носам цигари оти таму се многу поскапи...Поздрав
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Ама не се тревожи не ми се верува да ви прават проблем само нека не бидат на видно место цигарите.Созопол не е за младиIdam ovie denovi, dve godini po red sum u Sunny Beach, ama drushtvovo vleche nakaj Sozopol da ideme...nekoe info kako e na Sunny u sporedba so lani i za Sozopol nightlife kako e?![]()